Sluchátka Recenze JBL 220TWS

Recenze JBL 220TWS

Pohybujte se svobodně se sluchátky, které s vámi drží krok a zůstaňte připojeni, aniž jste byli připoutáni kabely. Ať už jste naladěni na zařízení se systémem Android nebo se systémem iPhone, sluchátka JBL Tune 220TWS vás zahrnou skutečně bezdrátovou schopností. Stačí je jen nabít a jet. Tyto ergonomické bezdrátová sluchátka dokonale pasují a zajišťují pohodlných 19 hodin zvuku JBL Pure Bass…

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Společnost JBL má ve svém portfoliu hudební zařízení, která jsou častokrát cenovými bombami. Stejně tak je to v případě minimalistických bezdrátových sluchátek JBL Tune 220, která se pohodlně vejdou do kapsy. Ač nejsou sluchátka určená přímo pro velké audiofily, kteří si potrpí na ten nejlepší zvuk, určitě zaujmou. Jsou zde jen maličkosti, které bych sluchátkům vytknul a ty se dozvíte v této re...

Více na Techarena
Registrovaný uživatel25. března 2022

- ovládání - velikost / skladné - zvuk - pro mne jednoznačně, že se jedná o 'pecky" a ne "špunty " ( přijde mi, že na trhu je "pecek" omezený výběr ) - při aktivním sportu nikterak nepadaji, prostě drží

- pro někoho možná cena

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

Super zvuk. Hluboké basy. Dobrá výdrž baterie. Intuitivní ovládání.Krásně sednou do uší.

Konektor mini USB. Víc bych bral usb c. Nemají bezkontaktní nabíjení.

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Zvuk super, design jako celek

Nedrží moc v uších..

Registrovaný uživatel1. března 2021

slušná výdrž baterie pěkný design dobře drží v uchu při pohybu venku je slyšet okolí

se sluchátky jsem spokojen a doporučil bych je obecně máme víc produktů od JBL a vyhovují nám

Registrovaný uživatel28. února 2021

cena ,drží dobře v uchu

usb-b,špatně jdou vyndat z krabičky

Registrovaný uživatel7. února 2021

Super zvuk. Velká spokojenost. Rychlost dodání.

Registrovaný uživatel25. prosince 2020

Absolutní spokojenost, kvůli výborné kvalitě, chytrému řešení a zajímavému designu jsem zakoupil i dalším členům rodiny celkem 3 kusy.

O žádných nevím, proto v hodnocení uveden plný počet hvězdiček.

Varianta růžová
Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Design, váha, sedí v uších, čistý zvuk

Slabé basy, malá výdrž, reklamace po třech měsících, po měsíci bez vyjádření servisu

Varianta růžová