Vařič Recenze Jata V532

Recenze Jata V532

Nerezová sklokeramická deska Jata V532 má dvě plotýnky o průměru 18 cm. Na kuchyňské lince vypadá velmi dobře a navíc nezabere moc prostoru. Disponuje nerezovou základnou a ovládáním.
od 2 649 Kč

Registrovaný uživatel24. října 2022

jednoduché ovládání rychlé zahřátí vařič je lehký a dá se sním dobře manipulovat

i když je jednoduché vařič setřít, rychle tam zůstali škrábance okraje plotýnek jdou špatně umýt a zůstávají tam zbytky jídla z plotýnek jsou také špatně umýt zbytky jídla

vhodný na jednoduché vaření, ohřívání

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Vařič je pěkný. Zatím vše v pořádku, rychlé, úsporné vaření.

Kratší kabel.

Registrovaný uživatel24. prosince 2019

po 5ti letech se rozbije - přestanou hřát plotny používal jsem ho každý den - třeba na to není stavěný, nenašel jsem nikde servis, který by to opravil

Registrovaný uživatel30. dubna 2019

Reaguje velmi rychle, dobře se ovládá. Jsme spokojení.

Registrovaný uživatel16. února 2014

Vzhledově i funkčně super rychlejší a uspornější než klasický plotýnkový vařič,snadná udržba,rychlá odezva na změnu teploty doporučuju před použit kera čistič či podobný výrobek vytvoří ochrannou vrstvu aplikoval jsem několikrát pro jistotu ,kdo koupí neprohloupí.