Recenze ISO Paws n Claws toaleta pro psy

Toaleta pro psa ISO Paws n Claws dovoluje udržovat byt čistý. Psím miláčkům umožní vykonat svou potřebu kdykoliv, aniž by se muselo vycházet z domova. Zároveň se psí záchodek snadno čistí – stačí jej opláchnout vodou s mýdlem. Toaleta pro psa se hodí také při výcviku štěňat.

Registrovaný uživatel19. května 2022

Výborný materiál, skvělé místo pro pejska.

Žádné neznám.

Registrovaný uživatel12. května 2022

Nemohu hodnotit použití pro kočky,pořídila jsem pro štěně......

Naše štěně se nenaučilo používat,u vsakovacích hygienických podložek přitom nebyla potíž.

Nám se neosvědčilo.

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Pejsek na ten záchod nechodí i když jsem koupila sprej aby ten pach ho lákal na ten záchod a nic.

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Naše psí holčička to odmítá

Registrovaný uživatel9. listopadu 2021

Správná velikost pro mou Bony čivava.

Ta umělá tráva..je děsná. V podstatě to ani jako tráva to nevypadá. Musela jsem si na to dát lepší podložku.. víc chlupatá tráva je vhodnější pro mou Bony čivava.

Jinak jsem s Vaším obchodem spokojená. Děkuji za dodání.

Registrovaný uživatel8. června 2021

Rychlé dodání zboží. Záchudek pro psy super. Doporučuji

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

je vhodný

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Nízká cena

Umělá tráva se drolí po celém bytě a připadá mně to, že mřížka pod ní psovi vadí. Lépe si připlatit za nějakou kvalitnější

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Strašná položka zbytečně vyhozené peníze.Štěně si na to nezvykne a umělá tráva hrůza, zelené s toho vypadává a z černého spodu padá černý bordel.

Nikdy více

Registrovaný uživatel15. listopadu 2020

Ten zelený podklad vypadává při každém opláchnutí a rozměrově je to tak pro štěňata

Nejsem spokojený

anna.kordic16. června 2020

zapáchá , pes ho odmítl , utíkal z něho , ta umělá tráva se drolí pejsek nám to dokonce jedl , je to štěně , záchod jsme tedy vyhodili , bohužel .