omylem, chtěla jsem původně pouze Aktivátor
nevyhovuje mi

omylem, chtěla jsem původně pouze Aktivátor
nevyhovuje mi
při častějším používání vlasy nevypadávají
Kvalitu ověřím při častějším používání. Zatím mě vyhovuje, nedráždí, příjemně voní.. Tento druh šamponu jsem zvolila z toho důvodu , že zároveň používám vlasový aktivátor Capillan a předpokládám jejich vzájemnou kompatibilitu.
VIZ. KLADY
velmi příjemná vůně
málo vydatný, nepění, obrovská spotřeba, možná na hodně krátké vlasy stačí, na delší ani omylem
Používal jsem ho od r. 1988 k naprosté spokojenosti. V průběhu let začal v lékárnách výrazně zdražovat - v poslední době i na 150 Kč, takže jsem ho přestal používat. U Vás jse ho objevil za solidní cenu a jsem opět spokojen.
Spokojenost - vydržet.
krásně voní
je z bylin
2x týdně
v lékárně za 145 kč
od vás za 99 kč
citlivý k pokožce
Zklidňuje pokožku hlavy, zejména pomáhá zbavit se svědění hlavy a tvoření lupů.
Používám ho již 40 let a zatím jsem pro sebe vhodnější nenašel
Naprosto skvělý.
Moc nepění, ale stačí první mytí jiným šamponem a až po té použít Capillan. Je nejlepší z šampónů které jsem kdy zkusila. Stejně tak je skvělý balzám.
Moc nepění.
kupuji již roky pevné vlasy po použití
Velmi účinný i na silně zmaštěné vlasy, výživný, krásně lesklé vlasy které se nelámou. Šetrný i k pokožce kterou vyživuje.
Pomáhá. Jako tenkrát.
Už mám háro až po ramena.
Vlasy zatím rostou, takže ok.
Osvědčený produkt . Doporučuji.
Ihned vyditelný vliv na vlasy
Nejlepší produkt co znám