Svěží vzduch

Ionic-CARE Triton X6 je chválen za tichý chod, účinnost čištění vzduchu a jednoduchou údržbu. Design a funkčnost jsou pozitivně hodnoceny, avšak u některých variant je třeba věnovat pozornost údržbě a umístění. Negativní zkušenosti se týkají především rušivého světla a náchylnosti k ušpinění.
Svěží vzduch
Pěkný design, naprosto tichý chod, jednoduchý a účinný.
hezky vypadá, dobře funguje, vše jak má být
Věděla jsem, co kupuji, už jsme takovou čističku měli. Je tichá, vzduch působí svěže a přístroj se snadno čistí.
nevydává žádný zvuk snadno se čistí
Velice tichá a lehce ovladatelná.
Tichý provoz
Čistý vzduch
Zmírnění alergických reakcí
Od té doby, co máme IoniCare, máme čistý vzduch. Přestali jsme kýchat.A to jsme alergici. Je naprosto tichý, takže jsme maximálně spokojení.
Mám už druhý kus
Oba ok
Tichý, splňuje všechny požadavky
Jednoznačně doporučuji, splňuje všechny požadavky
Zatím spokojenost a není vůbec slyšet
jsem spokojená. první mi sloužila jen 5 let a přestala fungovat. nyní mám zase tu značku, jak dlouho bude sloužit nevím.
velmi tichý
Velice tichá
Ověřený provoz
Funkce dobrá, není konkurence.
Tichý,velmi pěkný dizain.
tichý chod, ionizace vzduchu
zatím krátká doba používání. Zatím spokojenost
Mám zkušenosti více jak 15 let se starým modelem, vzhledem k tomu, že už nebyl funkční, pořídila jsem si nový. Z toho je vidět, že nedám na něj dopustit.
Neznám žádné.
Už jsem přístroj doporučila jedné známe a ta si ho zakoupila.
funguje bez problémů, takže s kýcháním nemám problém
hezký design
jakoby nefugovala, nepozoruji žádný výsledek po týdnu