Likvidace prachu, ionizační efekt
Letité zkušenosti, velmi dobré

Ionic-CARE Triton X6 je chválen pro tichý provoz, účinnost čištění vzduchu a snadnou údržbu. Uživatelé oceňují design a dlouhodobou funkčnost. Některé varianty mají specifické nedostatky, jako oslňující dioda nebo slabší výkonost ve větších prostorech.
Likvidace prachu, ionizační efekt
Letité zkušenosti, velmi dobré
Čističku vzduchu mám zapnutou 5 dní, mám z jejího provozu velmi dobrý pocit. K mému překvapení opravdu není slyšet, jak jsem si přečetla v parametrech a ovládání také velmi jednoduché. Ode mne máte za 1.
Děkuji , jsem spokojený zákazník.
Pěkně zabalené
Na to, že při otevřeném okně se nepozná rozdíl mezi zapnutým a vypnutým přístrojem, je tento přístroj dost drahý.
Nevidím nějaké zlepšení. Prách je všude kolem. V létě při otevřeném okně je tento přístroj asi k ničemu. Uvidí se v zimním období.
Vzduch je čistý
Je to dárek
Levný provoz
Chybí časovač
Jinak super
bezhlučnost
mám již druhý a naprostá spokojenost
trochu lépe spím, tichoučký chod. Počkám co bude dál
zatím vše O.K
Sbírá prach
Uvidíme po ročním provozu
Super čistička už máme druhou pro maminku
Účinnost,tichý provoz, nepotřebuje nové filtry pouze vyčistit trvalý filtr. Kupoval jsem již třetí i to rodinu
Nemusím utirat prach a hned po prvním provozu jiný vzduch.Lepe se spalo.
splnila očekávání, neslyšitelný chod, snadná údržba filtru
Vyšší cena
Doporučuji. V místnosti super čistý vzduch
S čističkou jsme velmi spokojeni, teď jsme si koupili druhou. Ta první nám bez problémů vydržela cca 17 let! Je super že nepotřebuje měnit filtry, je tichá a skutečně čistí vzduch.
Je to nejlepší čistička jakou znám! Doporučuji všem.
Tichý chod
Tichý
Zatím v pohodě mám to velmi krátce
muzu jen doporučit
Praktické