funkčnost

funkčnost
Tichý provoz
Zakoupeno pro lepší spánek, čisté prostředí
Spokojenost, dobrá volba
Tichý, efektivní.
Opravdu je znát že vzduch v místnosti je lepší. Hlavně v ložnici kde běží celou noc se daleko lépe dýchá a ráno není vzduch vydýchaný.
Po cca 10 dnech první čistění "filtru", pochytalo to hromadu prachu a další černé špíny.
Absolutně tichá i na plný výkon, osobně jsem háklivý na ticho v noci a tuto čističku vůbec neslyším a nevnímám.
Opravdu dlouhý napájecí kabel.
Nemusí se kupovat filtry jako u jiných čističek.
Svojí práci plní na jedničku, uvažujeme o koupě druhé do obývacího pokoje.
Čistý vzduch z čističky je znatelný a to rychle, naprosto nehlučná, snadná ovladatelnost, není třeba měnit filtry neboť se dají lehce manuálně očistit.
Opravdu super čistička
Jsem Opravdu nadšená. Během par hodin je znát že Opravdu funguje . Vůbec není znát že je zapnuta je Opravdu tichá. Údržba snadná. Doporučuji všem kdo ještě váha
Za mě to je supr přístroj, který se určitě hodí do každé domácnosti, máme doma dva, a v obou místnostech je vidět, že je prachu méně, nemusí být sterilno, ale čistší vzduch vítám
Za deset let+, co máme první ionic , jsem na žádný zápor nepřišla
Vřele doporučuji každému!!!!!!!
tichý provoz
Výrazná ionizace vzduchu, tichý chod
Dýcháme čistý vzduch.
My tu naší máme už dlouho, teď ji nadělíme dětem.
velmi tichý
Rozumná cena, lepší vzduch
Čistý vzduch snad půl hodiny, naprosto tichý, jednoduché ovládání, utrpěli jsme filtr za týden a lehce znečištěn.Celkově spokojenost
Naprosto tichý provoz. Jednoduché ovládání a údržba bez nutnosti měnit filtry.
Účinnost čištění neumím vyhodnotit.
Výborný produkt.
Tichý provoz
Velmi tichý ,to mě mile překvapilo. Plní svůj účel.
Indikátor zapnutí (modré světlo) je při spánku v noci nepříjemné.
Cítím změnu ve vzduchu do pár minut.
Je to super , vidim tu špínu brrr a zápach po cigaretách je také fuč
Náš funguje bezvadně.Tento nový je dárek k Vánocím.