Sluchátka používám k poslechu hudby a videí. Příjemný zvuk a pěkně sedí na hlavě. Basy dostačující. Opravdu chytré řešení s dvěma různými Jacky.

měké a přiléhavé náušníky , výraznější reprodukce basú
pro příznivce rockové hudby sluchátka za zajímavou cenu
výborně sedí
zvuk odpovídá ceně, pro nenáročné posluchače jsou v pohodě
Sluchátka netlačí a zvuk perfektní.
- Skvělý poměr cena výkon
- Perfektní zvuk s basovou složkou
- Skládací konstrukce s pytlíčkem na uložení sluchátek
- 2 různě dlouhé kabely
- Mikrofon skvěle použitelný i na telefonování
- V balení vše potřebné včetně druhých náušníků
- Nešumí, čistota zvuku a hlasitost perfektní
Perfektní sluchátka s nejlepším zvukem co jsem zatím zkoušel. Příjemné výrazné basy a celkově skvělý zvuk. Sluchátka jsou výborná na poslech Youtube, sledování filmů, telefonování. Skvělý je i poslech hudby, dají se použít i jako herní. Sluchátka mají plný zvuk a hlasitost je také vysoká. Za cenu 900,- se slevovým kuponem se dá dostat ještě níže - to nemá konkurenci. Perfektní poměr cena/výkon. Balení s bytelnou krabičkou a příslušenstvím je dobré. Sluchátka se dají složit a přenášet v přiloženém pytlíku. Od fy Intezze používám již roky bezdrátová sluchátka do uší (PIKO) a na základě spokojenosti s nimi jsem vyzkoušel i tyto náhlavní Zeus Bass. A hodnotím jako perfektní a doporučuji !!