Vířivka Recenze Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe Octagon

Recenze Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe Octagon

Dopřejte si se svými přáteli nebo s rodinou pocit luxusu v bublinkové (perličkové) horké lázni, která vás příjemně uvolní a namasíruje! Nechte stresové napětí ve vířivce a užijte si luxusní zážitek kdykoliv u vás na zahradě, na terase nebo doma! Konstrukčně ultratuhá vířivka je vybavená vodními plynule nastavitelnými tryskami, které jsou směrové i tlakové a vzduchovými tryskami. A navíc je…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Osmiúhelníková vířivka od značky Intex v první řadě potěší rychlým ohřevem. S příkonem 2 200 W zvládne za hodinu zvýšit teplotu o 1,5-2,5°C, což patří k nejvyšším hodnotám na trhu. Objem 795 l bude vyhovovat třem až čtyřem osobám.

Více na

Rychlý ohřev vody

Pestrá výbava

Výkon perličkové masáže

Nižší maximální teplota

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

vyborny relax. Jen je potreba koupit novou verzi 2022/23...spousta prodejcu nabizi stare varianty, ktere- dle jejich info- nemaji prihrivane bubliny...Dalsi nutnost: nekupovat starou verzi s manometrem...tlak v tele neuhlidate, kdyz bude horke leto. A telo vam praskne. Nove náhradní stoji 12000. Berte jen poslední verzi s bezpecnostnim ventilem ASV. Topeni si vezme 2kW. U novějších verzi je vnitrek virivky cerny...usetrite za elektrinu-pokud bude svitit slunce. Nový model 2022/23 má ještě navíc i programovatelné dálkové ovládání. Když mám vířivku na chatě, tak ji nevyhřívám Po-ČT, ale nastavím si, aby v pátek večer byla voda 38°C- když přijedu na chatu, nemusím čekat až se voda ohřeje. Ovládač vířivky je u model 2022/23 dálkový, lépe se čte displej na přímém slunci.

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Kvůli bolestem zad plus trysky je úžasná

Teče voda u výstupu šroubení závada z výroby a nepodařilo se mi ji vyreklamovat

Jen ten únik vody jinak super

Registrovaný uživatel6. února 2021

Doporučujeme. Super.

Registrovaný uživatel5. prosince 2020

Trysky funguji velmi dobře, používáni možné jak při vedru i za chladnějších dnů!

Registrovaný uživatel15. října 2020

Super věc, jsem tam pořád.

Registrovaný uživatel26. dubna 2020

Asi jediná nafukovací vířivka co má solinátor a proudové trysky.

Na slunci naprosto nečitelný displej.

Máme jí druhým rokem a zatím funguje.

Registrovaný uživatel28. srpna 2019

vodní masáž, předehřev vzduchu do bublinek, solinátor pro provoz bez chemie - pouze sůl

Registrovaný uživatel5. srpna 2019

je parádní, hlavně to, že tam nedávám vůbec chlor, který nesnáším ..... ale mořskou sůl , navíc se docela rychle postavila, dle návodu jsem to zvládla i já jako ženská a používáme skoro denně .... pokud zrovna venku neleje

zažím žádné

zatím super

Registrovaný uživatel19. července 2019

Jednoduché postavení, mobilní, pevná, odolná. Používáme cca každý druhý den.

nedostatky zatím žádné, kromě toho že mírně uniká vzduch z víka asi kolem uzávěru.

Registrovaný uživatel24. června 2019

Snadné protržení, doručení již poškozeného výrobku od firmy Bazény.IT

Registrovaný uživatel27. května 2019

Super....je to už 2.vířivka od Intexu. U první bohužel manželka neuhlídala provozní tlak a tělo nám prasklo. Tato nová (model 2019) má přetlakový ventil....takže problém nebude. Taky ten předehřev vzduchu v bublinách je lepší, než u staré vířivky. Černý vnitřek lépe ohřívá vodu od slunce než starý model s bílou stěnou. LED osvětlení je romantické :-)

U starého modelu NUTNOST kontrolovat tlak vzduchu pokud přes poledne když peče slunce. Takže doporučuji kupovat jen nové modely- s přetlakovým ventilem.