Vířivka Recenze Intex Pure Spa Greystone Bubble Deluxe

Recenze Intex Pure Spa Greystone Bubble Deluxe

Ve vířivce Intex PureSpa Greystone Deluxe vás čekají dlouhé hodiny luxusního odpočinku. Vana o objemu 795 l má vnitřní rozměr 160 cm a mohou si v ní dopřávat relax až 4 osoby současně. Součástí vířivky je vestavěný slanovodní sanitační systém, který umožňuje jednoduchou údržbu vody. Vířivka disponuje konstrukcí 47 Fiber-Tech Beams (silná polyesterová vlákna).

Registrovaný uživatel22. října 2025

Funguje parádně, máme po letech již druhou. Nový model 25/26 má lepší filtr- nepřekáží uvnitř vířivky a má také větší filtrační plochu....takže se nemusí měnit tak rychle

když čistíte elektrodu solinátoru, nejde používat filtrace a ohřev vody-teče vám voda z jednotky. Ale dá se to vyřešit dokoupením ucpávky...doporučuji. Elektrodu je nutno čistit častěji, pokud používáte vodu ze studny. Já bohužel na chatě jinou nemám.

Super vířivka. Ale kupte si tu novou verzi. Spousta prodejců má ještě starou variantu s fitrem S1. Musíte chtít s fitlrem S2.

martin.hanusek11. září 2025

Filtr dlouho vydrží anemusí se měnit moc často.

Přestože používáme sanitaci denně, stejně se nám voda kalila a musíme ještě přidávat tablety.

Vcelku spokojenost. Měli jsme předchozí typ a skoro akždý třetí den jsme měnili filtr. Tady vydrží douho a dobře se mění.

Ctirry6661. června 2025

Tichý chod,vše zatím funguje

Velká paráda!

Registrovaný uživatel25. července 2024

Používáme od začátku června.

jirkasebuk27. června 2024

pro naše potřeby cenově dostupná

pro 4 osoby dost těsná

Registrovaný uživatel27. května 2023

Krásný relax ve slané vodě můžete si na dálku zehrit vodu

Snad jenom častá výměna filtru cca 3-5 dní jinak to vyhodí error

Super věc doporucuji