Působí, že by mohl chvíli vydržet
Označení jednotlivých dílů v návodu je zmatečné, na dílech jsou nalepená písmena, v návodu čísla, která usíte dohledávat v tabulce

Bazén Intex Metal Frame je vhodný pro rodiny s dětmi a menší zahrady díky svému obdélníkovému tvaru a jednoduché montáži. Většina uživatelů oceňuje jeho pevnost a kvalitu zpracování, ale někteří zmiňují problémy s vypadávající hadicí a obtížným sháněním náhradních dílů. Při správném sestavení a údržbě může sloužit několik let.
Působí, že by mohl chvíli vydržet
perfektní, jsem moc spokojena
Naše děti mají bazén INTEX rády. Měli jsme menší, už se opotřebil a tak jme koupili o něco větší. Bazén vydrží asi 3 roky.
Po první sezoně byly orezlé vnitřky a konce trubek.
bazén dostatečný pro děti mladšího školního věku
Kvalitní zpracování, jednoduché a rychlé sestavení.
Na malou zahradu akorát .
Máme už druhý v řadě k naprosté spokojenosti
Čekala jsem na jinou barvu bazénu...bohužel
Škoda,že tento rozměr bazénu se nedá sehnat v hnědé nebo šedé barvě.
Obdelník tj. úspora místa,pevnost. Celková spokojenost !!!
Všechny součástky v pořádku.
balení neobsahuje český návod
Po šesti letech měl malou dírku, byli jsme s nim velice spokojeni, hlavně malé děti ho využívaly, proto jsme si opět pořídili
Doporučuji všem , co mají menší děti, naučí se tam i plavat
je to super bazen, hodi se i na terasu, kde ho mam treba ja, lze napojit na piskovou filtraci
je nutno poradne zasunout tyčky do sebe, má to tendenci v podélne ale i příčně stěně se deformovat, pokud nepotřebujete vobdélník jak jsem potřeboval já a nejste omezeni mistem doporučuji kruhový bazen
Je super,vše k tomu,nic nechybí a hlavně návod je i v češtině.
Objednání a dodání výborné a co koupání tak to nemá chybu doporučuji všem za malo peněz hodně muziky.
Velká spokojenost jak s bazénem tak obchodem, rychle dodání.
větší jak stávající,vhodný pro malé děti
Jednoduchá montaž
Dobrý vyběr
pevnost konstrukce
Krásný,prostorný.Na letní radovánky ,jak dělaný.Vejdeme se 4 a ještě máme spoustu místa.
Vypadává hadice při cirkulaci vody. Nejde pořádně dotáhnout.