Náš pes užívá dlouhodobě s pozitivními výsledky.
Výborný produkt

Náš pes užívá dlouhodobě s pozitivními výsledky.
Výborný produkt
Zatím máme začátek léčby. Ale vím, že tento lék pro staré psy je super. Kupuji opakovaně.
Máme staršího psa a tomu pomáhá s jeho zdravotním stavem. Mohu doporučit tento produkt u starších psů.
Lék musím dávat pejskovi do jídla
spokojen pejsek taky
veselost a čilost
Zlepšení vitality
Dobrá cena, nižší než u veterináře
velice prospívá našemu psovi
dostali jsme ho na veterine
denne
Denně 1.tbl.
Velmi dobrý efekt.Celkové zlepšení stavu nejvíce v orientaci,spani,zraku. Občas je na něm vidět dementní stav,ale nedá se to srovnat s časem před podáváním Karsivanu.Můžu jen doporučit. Hlavně vydržet první výsledky jsou až po měsíci,ale stojí to za to.
mám 14 letou fenku z útulku. Pomáhá jí oddalovat stařecké neduhy,jako je stres, dezorientace.dostává jednu tabletu denně a je pořád čiperná s hrsavá jako štěndo.
Karsivan se může podávat neomezeně dlouho.
Zdá se, že moje stará fenka je opět v dobré kondici.
Dali jsme na doporučení veterináře, že přípravek je schopen i zbrzdit až zastavit postupující oční zákal. Potřebujeme získat čas pro zajištění obtížně dostupných očních kapek, které údajně umí oční zákal u psů zcela eliminovat.
U našich psích seniorů se velice dobře projevil na vitalitě a celkové kondici
I ve vyšším věku pomáhá pejska udržet v dobré kondici.
za pár dní se nedá hodnotit, když v příbalovém letáku píší ylepšení za měsíc
snadné podání
Tento produkt užívá naše pudlina-15 let a její zdravotní stav se velmi zlepšil -neurologické problémy se zmírnily, používáme na radu naší MVDr. 1/2-0-1/2 denně.
výborný produkt pro psy-seniory