Dětská vědecká sada Recenze Interplay My Fairy Garden květinový domeček

Recenze Interplay My Fairy Garden květinový domeček

Víly se rozhodly postavit si květinový domeček, ale jsou moc malé a potřebují vaši pomoc. Zapojte svou fantazii i zručnost. Postavte vílí domeček a zasaďte na jeho střechu květiny, aby měla víla Lily radost. Je to totiž květinová víla, bude vám tedy pomáhat květinky hlídat a pečovat o ně.

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

Celkem hezké, dceři se líbí.

Některé věci chyběly, ale reklamaci jsem neřešila. Květináč je větší, než jsem čekala. Víla se do houpačky skoro nevejde. Se vší opatrností se nám po delší manipulaci podařilo ji do houpačky vložit, ale při vyndaváni houpačka praskla...

Znovu už bych nekoupila, přestože dcera měla radost. Provedení a chybějící části radost pokazily...

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Špatný plast,hned to popraskalo.

Registrovaný uživatel2. dubna 2020

My Fairy Garden je designová a promyšlená hračka. Květináč jednoduše sestavíte, zasadíte s dětmi jakoukoli rostlinku a děti si pak kompletují domeček z roztomilých deatilních komponentů (např. čajový set ve tvaru kloboučků z žaludů, nebo plovoucí lekníny). Líbí se mi, že se dítěti pomocí této hračky rozvíjí pozitivní vztah ke starosti o něco živého a současně s tím se rozvíjí i svět fantazie.

Jediné, co bych hračce vytkla je, že je kompletně plastová a potom ztvárnění víly, která je jednoduše řečeno opravdu ošklivá. V balení je ale i žabka, takže se dá hrát s ní.

Pokud si odmyslím nepovedenou vílu, kterou jsme nahradili jinými figurkami, květináč je naprosto perfektní. Rozvíjí svět fantazie i vztah k pěstování. Hračka má spoustu nádherných detailů. Doporučuji zakoupit alespoň dva květináče z této série a propojit je. Děti si s tím užijí spoustu legrace.