Běžecký pás Recenze inSPORTline ZenRun 80 černý

Recenze inSPORTline ZenRun 80 černý

Běžecký pás inSPORTline ZenRun 80 je ideální volbou pro domácí trénink s širokým spektrem funkcí, které zpříjemní cvičení a podpoří kondici. Díky propojení s mobilními aplikacemi jako Kinomap nebo Zwift umožňuje interaktivní trénink a virtuální závody, zatímco vestavěné reproduktory a podpora streamovacích platforem zpříjemní běhání oblíbenou hudbou nebo filmem. S výkonným motorem,…

vlasta.chalupska23. listopadu 2025

Zatím perfektní, trenažer je robustní, pracuje tiše, rychlost chůze - běhu, tak jako sklon stoupání se nastavuje úplně jednoduše. Aplikace zatím nevyzkoušeny.

Doporučuji pro všechny nadšence chůze i běhu, s takovým trenažerem doma už se nikdo nemůže vymlouvat, že nemá čas si jít zaběhat nebo, že je špatné počasí.

zdenek21. září 2025

pevná a tuhá konstrukce tichý a klidný chod

celkově super za ty prachy

dalibor.binance18. září 2025

Prozatím funguje naprosto perfektně !

Many6. srpna 2025

Jednoduché složení a rozložení pásu. Trasy možné nastavit dopředu, nosnost až 150 kg. Běžecká plocha dlouhá i šířka je ok. Velká podpora aplikací, zábavných jako je Netflix, atd.. Dají se nastavit cíle, vzdálenost , kroky a spousty jiného.

Určitě doporučuji tento běžecký pás,.. moderní technologie. Navíc zajištěn servis u vás doma, nemusí se nic převážet , nebo posílat. Po objednání dorazil velmi rychle , což je super, hned jsem začal běhat... Přehledný display.

jarda8. června 2025

Robustní provedení Tichý provoz

Bochy7. května 2025

Tichý a kvalitní pohon Skvěle přehledné grafické menu Více uživatelských profilů Dost přednastavených tras Spotify, Netflix, FB atd. přímo na displeji Na 120 kg celkem snadný přesun Konstrukce je pevná

Chybí CZ podpora 80 cm futrama opravdu neprojde :-) Pomalejší odezva Dotykový displej vyžaduje trochu přitlačit Vypínání stroje u země

Stroj plně splňuje co jsem od něj očekával.

Iseps13. března 2025

Super velký pás, vhodný jak pro chození tak pro běh. Má spoustu funkcí. Využíváme ho celá rodina - od dětí po dospělé - a nemůžeme si ho vynachválit. Jas displeje se dá nastavit, takže při běhu za světla i po tmě nikdy nepříjemně nesvítí. Připojení sluchátek přes bluetooth je bez problémů, stejně tak se ihned zobrazuje měření přes hrudní pás. Skvělé jsou i přednastavené tréninkové programy a je možnost i nastavení programů vlastních. S pomocí mobilní aplikace se dají nastavit přímo vlastní trasy i podle mapy. Nepoužíváme žádnou placenou aplikaci a přesto nám nic pro běhání nechybí.

Jediný nedostatek spatřuji v tom, že nejsou nijak podsvícená tlačítka rychlé volby. Při běhu za tmy, tak musím vždy využívat displej, což při vyšších rychlostech je nepříjemné.

Skvělý pás za přiměřenou cenu. Všem ho mohu doporučit. Jediné čeho lituji je, že jsme ho nekoupili dřív.

nov.rad7113. března 2025

Snadné sestavení,jednoduché ovládání.