Recenze inSPORTline ZenRun 45

Běžecký pás inSPORTline ZenRun 45 je navržený tak, aby splňoval potřeby jak začátečníků, tak zkušených běžců. Jeho robustní konstrukce zajišťuje stabilitu během tréninku, přičemž díky systému Easy Fold lze pás snadno složit a ušetřit tak místo v době nepoužívání. Tento systém umožňuje rozložení i složení pásu jednou rukou, což je praktické pro domácí použití. Běžecký pás inSPORTline ZenRun 45…

Registrovaný uživatel3. února 2026

+ Možnost nastavení sklonu + Nosnost + Stabilita + Jednoduchá montáž + Možnost složení

Běžecký pás máme doma krátkou chvíli, zatím je brzo na posuzování

verakubankova29. ledna 2026

Používám na chůzi a vše je v pořádku

Petra20. ledna 2026

Bezici pas je skvely,. Je dost pevny, 140x50 uplne vyhovuje. Snadno se ovlada a je tichy. Montaz v pohode. Je super i jen na chuzi. A hlavne uz ted nemusim hlidat pocasi. Jsem opravdu moc spokojena.

chladek.pv20. ledna 2026

Běžecký pás splnil přesně moje očekávání. Určitě jsou to dobře vynaložené peníze. Oceńuji předinstalované programy.

Kdo chce něco udělat pro zdraví, neměl by s koupí váhat.

Petr S.8. července 2025

Můj první běžecký pás, takže z jinými nemůžu porovnat. Za mě je tento v poměru cena, funkce a zhotovení super volba. Doporučuji protihlukovou podložku min. 3cm.

Zatím nic, funguje jak má.

milan.zezula10. června 2025

Dizajn, funkčnost

Registrovaný uživatel11. prosince 2024

Great treadmill. Fast and stable.

Harder to go run outside in bad weather