Recenze inSPORTline ZenRun 15

Běžecký pás inSPORTline ZenRun 15 kombinuje kompaktní design s výkonnými funkcemi, díky kterým je ideální volbou pro domácí trénink. Snadno jej složíte a uložíte pod postel či sedačku, aniž by zabíral zbytečné místo, přičemž nosnost 110 kg a běžecká plocha zajišťují pohodlí pro celou rodinu. Disponuje 36 přednastavenými programy, třemi uživatelskými a speciálním FAT programem pro orientační…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Běžecký pás inSPORTline ZenRun 15 je vhodný pro domácí použití, zejména pro začátečníky a při nepříznivém počasí. Vyniká tichým chodem a skladností, ale někteří uživatelé zmiňují absenci některých funkcí a obtížnou manipulaci kvůli vyšší váze.

• Tichý chod
  • Vyšší váha ztěžuje manipulaci

Registrovaný uživatel29. dubna 2026

Zatim super

josef.dvorak4. dubna 2026

Se strojem máme dobré zkušenosti. Když je špatné počasí, chodíme na něm a pomáhá nám se rozcvičit

Zápory nemá, snad větší váhu, kterou senioři hůře zvládají při manipulaci s ním.

Doporučuji zájemcům ke koupi

richard.chytil14. února 2026

Kvalita, funkčnost

missbar18. července 2025

Naprostá spokojenost při výběru, ochota personálu, rychlost dodání. Samotný pas je dobře skladný, perfektně ovladatelný, není hlučný.

Celková spokojenost a obchod doporučuji.

Registrovaný uživatel18. dubna 2025

Splňuje očekávání. Je tichý. Používám denně a jsem spokojená.

Kdybych ho chtěla skládat sama, tak je pro mě dost těžký.

karel.hrsel21. března 2025

Slouží pro domácí cvičení chůze a běhu. Je skladný a nezabírá místo. Používáme jej defacto každý den.

igorstarosta15. března 2025

Pro začátečníka zcela v pořádku.

macek.817. ledna 2025

Docela tichý chod.

Vadí mi,že nepočítá i kroky,na to jak je konzole velká,mohlo tam být více ukazatelů například ty kroky.

Poměr cena a výkon asi v pořádku.