Rotoped Valdosa má malé tělo rotopedu, proto jsem si vybrala Valdosu po operaci TEP pravého kolene. Má rovné řidítka a široké pohodlné sedlo. Rotoped je vynikající a vyhovuje mě. Pravidelně cvičím 2 x denně.

I při nejmenší zátěži jde velmi těžko.
Tichý chod, přehledný displej
vhodný pro rekonvalescenci po TEP
variabilní
velmi tichý chod
stabilní, kvalitně vyrobená robustní konstrukce
přirozené nastavení těla při jízdě
příjemné sedlo s možností horizontálního i vertikálního nastavení
decentní displej, který neruší
přednastavené programy fungují jako tréning výborně - vyvážená zátěž
bezproblémový přesun s pomocí transportních koleček, neničí podlahu
..jedná se spíše o návrhy na zlepšení, než nevýhody
uvítala bych ještě možnost nastavení předozadního sklonu sedla
řídítka nemají nastavitelný sklon; úpravu fixního slonu jsem ale dosud nepotřebovala
senzory pro měření pulsu jsou na řídítkách blíž, než by odpovídalo držení klasického kola - nepoužívám tedy, držím se více na vnějším okraji řídítek
Při prvotním pohledu na mě rotoped působil trochu příliš robustním dojmem a obávala jsem se, že na mě bude moc velký a že jej nebudu schopná přesunovat.
Po odzkoušení mě ale přesvědčilo velmi přirozené nastavení konstrukce a s transportem i při vyšší hmotnosti rotopedu nemám problém.
Je vysoce návykový, jezdím nyní častěji, než jsem měla původně v plánu :-)
Byla jsem také velmi spokojena s dopravou a montáží - jako samostatně žijící žena jsem zvolila Prémiovou Insportline dopravu s montáží a prakticky jsem se nemusela o nic starat - technici vše včas dovezli až do bytu, smontovali a odvezli všechny nepotřebné obaly.
Plně vyhovuje a splnil představu.
Stabilní, tichý, vše perfektně funguje, velká spokojenost.
Zatím velká spokojenost
Robustní tělo, pohodlné postavení řídítek.
Méně pohodlné sedlo - chtělo by to ještě 3 cm posunout k řídítkům
Celkově jsem spokojena
Krásný stroj, vhodný i pro větší a silnější postavy, je stabilní i při větším záběru, velká konzole s velkými čísly, ukazuje všechny potřebné údaje, mnoho programů. Sedlo je velké a pohodlné, dobře se na něm sedí i díky dobrým řídítkům a dobře se na něm i jezdí, má mnoho zátěží. Automatické vypínání, držák i s láhví, hlučnost je akorát. Vyšší cena odpovídá kvalitě. Vždy se na něj těším, snažím se jezdit pokaždé, jak mi to jen čas a možnosti dovolí.
Na žádný nedostatek jsem zatím nenarazila.
Vynikající rotoped, jsem z něj nadšená a určitě doporučuji. Doufám, že bude v pořádku. Jsem moc ráda, že jsem si stroj mohla vyzkoušet na prodejně a radím to všem , kteří si chtějí některý ze strojů pořídit.
tichý chod, elegantní design, funkčnost
Dobrý vypada
Při nulové zátěži , jde ztuha šlapat..
Stabilita a tichý chod.
Skvělý pro starší osoby, velmi jednoduché ovládání, pohodlně se na něj nasedá.
Nebudu se opakovat.Hodnoceni bylo již jednou zasláno. M. J.