Funguje jak má, splnil naše očekávání

Funguje jak má, splnil naše očekávání
Robustní konstrukce
Dobrá brzda
Dobrý poměr cena/výkon
Mám stroj krátce, ale jeví se velmi dobře.
profesionálny trenažér, robustná konštrukcia, kvalitné spracovanie, vysoká nosnosť, dobrá cena, tichý chod,
výborný veslovací trenažér
Opakované problémy s praskáním plastů u nožní opory. 1x již bylo vyměněno a po prvním veslování vyměněného dílu začíná opakovaně praskat.
Funguje zatím skvěle. Rychle sestaveno. Skládací s kolečky.
Doufám, že dlouho vydrží.
profesionální stroj a skladný!
funkční, spolehlivý, tichý
používám obden a super
zatím žádné nedostatky nepozoruji
Vypadá opravdu robustně a kvalitně vyrobený.
Displej je na dnešní dobu dost špatně čitelný a nastavení úhlu pohledu je také v malém rozsahu.
Koupil bych znovu
Funkci splňuje. Vesluje se na tom. Mám 204cm a je to v pohodě. Vše funguje jak má, montáž byla jednoduchá. Je to příjemný stroj.
V podstatě okamžitě začal vrzat. Hledám, čím to mazat.
Sedačka bolí do kostrče, má takovej malý výstupek, ale na to si asi časem vytlačím na zadku protikus.
Ovladaci a zobrazovací panel by potřeboval modernizaci, na konci 90' byl už zastaralý.
A bohužel, nema to vnitřní paměť, ani baterku. Nemá smysl nic nastavovat.
Plastová přezka úponu na nohy praskla už druhý den.
Dílenské spravování
Slabý odpor, musíte dát nejtěžší zátěž i to je málo ventilátor zbytečně hlučný
Když nezačne vrzat na to domácí cvičení dobrý.
Tichý stroj dobré volitelné programy.
Chodidla v tom nedrží po 2 minutách pásky povolují, plasty v tom praskly.
Jak jsem psal v záporech. vyřešil jsem to na suchý zip nevydrželo to dlouho. Koupil jsem znovu, a našil na stahovací pásky. Ted to funguje, ale nedávám tomu dlouho. Ted tam praskl polohovací plast chodidla. No nevím za tyto peníze jsem čekal více , a ne s tím rozčilovat každou chvíli.
Ty stroje snad někdo testuje?
Hezký den Vohralík.
- pohodlný
- spousta nastavení
- tichý chod
- urval se pedál
Zatim jsem spokojen...
Po 14 dnech používání praskly u nášlapů plastové zadní popruhy. Na to, že stroj je propagován jako profesionální a používali jsme ho dva v domácnosti, je to zarážející. Ani tři týdny od nahlášení reklamace jsme nedostali nové nášlapy.
Pevná konstrukce, tichý chod
Trošku příliš měkké madlo
Jednodušší počítač
Jsem spokojen, za dané peníze skvělý stroj ke každodenní aktivitě
vše funguje
tichý chod
uchycení nohou
kvalitní produkt
Absolutně splnil mé očekávání. Kdo zvažuje koupi veslovacího trenažéru, mohu jen doporučit. Tichý chod, široké držadlo, vysoký posed. Je skladný a elegantní. Jednoduchá montáž.
Nejde mi propojit s jiným hrudním pásem. Byl jsem na toto upozorněn prodejcem, ale i přesto mohu jen doporučit.
pokojen funkcemi a provedením
výborná koupě