Sedačka je velmi daleko od rukojetí, nepohodlné,proto jsem vrátila!
Nepoužitelné

Sedačka je velmi daleko od rukojetí, nepohodlné,proto jsem vrátila!
Nepoužitelné
Recumbent jsem si pořídila kvůli artróze kolena a výsledky byly vidět okamžitě. Posilují se svaly nohou a břicha. Stroj je tichý, proto ho mohu mít v rohu obýváku, koukat při šlapání na TV a nikomu to nevadí. Ukazuje čas, rychlost, počet ujetých km, počet spálených kalorií a tep.
Sama bych nesložila, ještě že mám šikovného syna, který ho sestavil. Mohl by být podsvícený monitor.
Pro domácí cvičení je super. Doporučuji.
ještě nemohu řici
mám zaplacny a jestě jsem obědnavkunedostala
pohodlné sezení, opřená záda
Vhodný stroj pro postižené lidi, stabilita stroje a pohodlné a bezpečné nasedání.
Bezva displej, jednoduché ovládání.
Jsme moc spokojeni, neshledáváme zápory.
Výborný stroj pro postižené a hlavně stabilita a pohodlné nastupování pro invalidu.
Líbil se mi a cenově dostupné,produkt použivám každý den moc spokojeni.
Spokojenost po všech strankách
Produkt jsem vybrala kvůli manželovi,na procvičování nohou.Oceňuji ,že pro staré nemocné nohy se dá pohodlně u cvičení sedět.
Manžel i já ho používáme denně.Díky.
Vy výborně se hodí
Až na to že jsem žádný dárek neobdržel jen sliby a nic krásný den retoped ok.
výborné procvičování svalů po operaci kyčelního kloubu, hodí se pro celou rodinu
s výrobkem jsme náramně spokojeni, doporučuji
Protože jsem podobný měl pujceny a musel jsem jej vrátit. Produkt naprosto vyhovuje člověku, který nemůže provozovat běžné sportovní aktivity. Je jednoduše sestavitelny a snadno manipulovatelny. Používám jej denně.
Je vynikající, moh by být osvětlený display je to dobré rehabilitační kolo každý den.
Velmi tichy, zda se dobry
Vyhovující teprve začínám
Produkt mám jeden den, nemůžu zatím hodnotit
zatím spokojenost
Tento stroj jsem zakoupila pro manžela po operaci kolene. Ideální na každodenní cvičení. Používá se každý den.
Zatím vše v naprostém pořádku.
Jsem po lnfarktu a na kolo se v mém věku bojím
Jsem velmi spokojená. Zápory žádné.
Velká spokojenost celé rodiny.
Jsem ráda, že jsem se pro kolo rozhodla. Ze zdravotních důvodů musím sportovat. Tak alespoň takto
Jsem už starší a tak mi tahle verze s opěradly velmi vyhovuje. I tichý chod, snadné složení - sama, ve svých 72 letech! Doporučuji.
Velmi dobrý stroj pro upevňování kondice starší generace. Jsem 70 letý důchodce a jsem se strojem spokojen.
Tvrdší, neprodyšná sedačka.
Doporučuji starším osobám