Veslovací trenažér Recenze inSPORTline Power Master X

Recenze inSPORTline Power Master X

Veslovací trenažér inSPORTline Power Master X je efektivní pomůckou pro procvičení celého těla. Nedisponuje klasickým zátěžovým kolem, ale hydraulickým pístem, na kterém lze nastavit obtížnost v 16 úrovních regulačním šroubem. Hliníkový pojezd o délce 90 cm disponuje pohodlným polstrovaným sedlem, které je pokryto syntetickou kůží. Madla jsou pokryta měkkou pěnou pro příjemnější úchop.
Porovnat ceny 4 590 Kč

lovespring16. srpna 2025

Veslovací trenažer je skvělý. Jdu ještě jeden objednat tátovi :-) Pro nastavení zátěže akorát. Chodí na něj i děti na 1 nebo na 3. Manžel začal na 12 a prý je to akorát, ale já mám menší zátěž.

divadloka21. března 2025

Při cvičení naprosto tichý, zapne se sám při pohybu. Skladný. Možnost různých pohybů rukama při veslování.

Na běžné domácí cvičení naprosto dostačující.

ikostalova12. března 2025

na trenažeru mi byla velmi sympatická madla , která jsou o moc příjemnější , že většinou nabízené gumy . Lépe se n tom cvičí , pevná madla dovolí lepší držení celého těla

magda.kucharova3. října 2024

Je skvělý. Tichý .

Registrovaný uživatel6. srpna 2024

Snadná montáž, tichý chod. Můžu cvičit i u televize.

Registrovaný uživatel18. července 2024

Nemá výškově nastavitelnou zadní nohu

oured.bezv12314. května 2024

Je více zapojeno tělesných partií při cvičení, široká škála možnosti provedení cviků, "vesla" jsou opatřená klouby, široké uplatnění cviků..... Jednoduchostí a účelností vyniká produkt. Kdykoliv potřebuji, tak ho využívám.

Velice výhodná koupě.

z.stumarova17. dubna 2024

Skladnost, cena. Teprve s ním začínám, ale už teď se cítím lépe po protažení.

Karel Pohodář13. dubna 2024

snadné sestavení,skládáni a fajn pro cvičení.s ohledem na mých 68 let je i zátěž vyhovující.jako rovnocenný doplněk k totalgymu paráda.

splňuje mé očekávání i požadavky.spokojenost.

19racek6. února 2024

nezabere moc místa. používán každý den.

ina255. ledna 2024

Nezabere moc místa,složení bylo jednoduché.fznguje dobře.

matpetra3. ledna 2024

Dá se složit, takže nezabere noc místa, na takové to domácí cvičení stačí. Nastavení zátěže - úrovně pro mě dostačující. Má držák na mobil/tablet - kulisu u cvíča potřebuju :-)

Sestavení bylo u nás složitější, páč jedno madlo nezapadalo při uchycování tak, jak by mělo (zapotila jsem se při představě jak to vracím), ale manžel si poradil.

janalitosova2. ledna 2024

Lehké a skladné Několik stupňů zátěže

Po zahřátí pístu klesá odpor a přecvaknutí na větší zátěž je znát až na té nejvyšší, jinak odpor stále stejný....

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

je skladný nezabere moc místa tichý chod dá se u cvičení sledovat TV používám co druhý den příznivá cena

100% spokojenost doporučuji všem !!!

Registrovaný uživatel21. června 2023

Skladný,snadná montaž...

Za tyto peníze dobrá volba. Mám to na rozcvičení a protažení zad. Nejsem žádný fitnes borec, ale vzhledem k sedavému zaměstnání se na tomto stroji každý víkend 30min. denně rozhýbu a dám do hromady. Doporučuji pro běžné uživatele. Přidat chůzi a nevím o bolesti zad.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Přišel skoro sestavený a zbytek montáži byl úplně v pořádku. Vždy velmi kvalitní zboží

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Super na protažení a zpevnění těla, s nastavením zátěže. Ideální na denní 20-ti minutové cvičení, mně plně dostačuje. Skladný, tichý, vše funguje jak má.

Za ty peníze plně dostačuje a věřím, že i dlouho vydrží, vypadá betelně.

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Dobře skladný do malého bytu

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Procvičím celé tělo a to jsem přesně chtěla. Poměr mezi cenou a použitím pro mé potřeby je skvělý a dostačující. Váha stroje je pro mě jako pro ženu tak akorát, abych ho zvládla po cvičení v pohodě složit a přesunout kam potřebuju. Cvičím 2x denně a jsem maximálně spokojená.

Slabším prvkem může být pro někoho počitadlo, pro náročnější uživatele to může být značně zastaralé. Mně stačí a plně vyhovuje :-)

Pecka :-) pro mé potřeby naprosto skvělé a splnilo mé očekávání :-)

Registrovaný uživatel19. října 2022

kvalitní dílenské zpracování, snadná manipulace

nemožnost více složit pro úsporu prostoru

kvalitní stroj, příjemné cvičení, je stabilní, vše jde hladce bez jakéhokoli nepříjemného vrzání či tp.