Recenze Insportline Petyr UB

Recenze Insportline Petyr UB

Rotoped pro každého! Nasedněte na Insportline Petyr UB a rozjeďte to z pohodlí domova! Kompaktní trenažer s manuálním ovládáním zátěže a minimálním nastavením si oblíbí zejména ti, kteří hledají spíše lehčí a jednodušší stroj na domácí cvičení. Magnetický brzdný systém zajišťuje plynulé šlapání i tichý chod, zatímco displej poskytuje základní informace o průběhu tréninku. Můžete si tak přepínat…

horak.lan6. listopadu 2025

odpovídá tomu co jsme očekávali

Mareček2. srpna 2025

Lehké při manipulaci , šikovné k umístění

Děkuji, jsem spokojen. Přeji vám hezký den!

tatiana perniřková15. června 2025

sestaveni bylo jednoduché, trvalo asi půl hodiny. Nezabírá moc místa, je esteticé, takže nevadí kdyby stálo uprostřed pokoje. Oceňují kolečka na převoz z pokoje do pokoje, nemusíte přenášet ručně, takže je mobilní. Má výborný displej zaznamenává různé fukce, jako rychlost pohybů, tep srdce a další. , jako rypotřebu kalorii.chlost, s

žádné, splnil nad očekávání mé představy, je cenově přístupný, používám ho denně,

vřele doporučují všem zájemcům.

bruce444411. března 2025

Super výrobek

Romča19. února 2025

Montáž se povedla do 30 minut, vše sedělo. Rotoped je krásný, tichý, už se těším, až na něm začnu jezdit....

mirka.topinkova15. října 2024

přijatelná cena, lehká instalace

jiriboril5027. ledna 2024

Je jednoduchý a lehký a skladný

Při šlapání něco uvnitř klepe a nezdá se mi moc bytelný i když vážím jen 64 kg a měřím 173 cm.

Šlapu 3x denně po půl hodině jen na nastavenou trojku, doufám, že dva roky vydrží...

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Radila jsem se po telefonu s vaší asistentkou, byla skvělá, dala jsem na její radu a jsem spokojená.

Registrovaný uživatel22. února 2022

Částečné udržování fyzické kondice i v nepříznivém počasí.

Dobrý pomocník pro smysluplné využití volných a krátkých časových intervalů troch smysluplně.

Registrovaný uživatel7. února 2022

Není zbytečně barevný barevný. Je na baterie.

Pro zdravého mladého člověka je tento rotoped k ničemu. Nastavit zátěž sice můžete, ale všech osm nastavení odpovídá jízdě z kopce. Vhodné pro člověka, který není moc fyzicky zdatný, ale i tam mi přijde lepší zakoupit rotoped, který má větší rozsah zátěže.

Rotoped budu vracet.

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Použití každý den.Praktičnost .

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Je nám nad 70 let a pro starší lidi ideální. Váží přes 20 kilogramů , tak je snadná manipulace

Nejsou. Snad jen že displej by mohl být podsvícen. Ale není to nutnost.

Doporučuji všem na domácí cvičení.

Registrovaný uživatel8. října 2021

dobrá cena byl doporučen na doma dostačuje je lehký pro přemisťování/stěhování klasické sestavení

Pokud si budete stroj sestavovat sami, tak doporučuji mít u sebe vrtačku nebo malou ruční brusku. Pár děr se závitem totiž bude krýt špatně udělaná drážka od protikusu. Není to souosé.

Registrovaný uživatel26. srpna 2021

Elegantní, rozměrově usporný rotoped, pro normální lidi, kteří nepotřebují vyhrát olympiadu... Velmi dobrý poměr:výkon, cena - doporučuji.

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

je v pohodě.....

Registrovaný uživatel25. května 2021

je lehký, dobře se s ním manipuluje, využívám ho denně na chvíli ze zdravotních důvodů

Pro mne je zápor v tom, že to nemá něco jako volnoběh. Využívám ho hlavně pro procvičení kolen a i při 1 je to pro mne zátěž. Snad se to rozjezdí.

Registrovaný uživatel18. května 2021

Poměr cena výkon, na občasné využívání dostatečné.

Zatím nevím, mám ho krátce.

Registrovaný uživatel14. května 2021

Asi jen cena

Nejtěžší obtížnost je jediné kde jde cítit jakýkoliv odpor.