tichý chod, dostatečné množství přednastavených programů (pro domácí trenink úplně dostačující), ergonomicky nastavitelné pro každého z rodiny,
naprosto splňuje očekávání

naprosto splňuje očekávání
Sedadlo je měkké a na delší trénink pohodlné, jsem po operaci kyčle tak zatím bez velké zátěže, velmi tichý a dost stabilní, velmi přijatelná cena.
Celkem OK.
velmi tichý chod
Velmi tichý. Sparuje se s mobilem
Doporučuji produkt
Jen samé klady.
Rotoped, který jsme s manželem vybrali je skvělý, lehce nastavitelný, já 165 cm, manžel 192 cm. není vůbec slyšet, takže jako by nikdo na něm nešlapal.
Praktický, tichý, dostačně odstupňované zatížení.
Vše je tak jak jsem si představoval. Spokojenost.
Můžu jen doporučit
Vrácen z důvodu závad a vnějšího poškození, dodán přitom jako 1.jakost
To ještě přesně nevím, ale velmi stabilní, jednoduché ovládání, já se bojím do provozu na silnici, bojím se, že upadnu, tak to splňuje moje požadavky. Velmi tiše šumí, neruší..
Není pravda,že se s .ním lehce manipuluje, ta kolečka jedou těžce, po podložce jsem s ergometrem vůbec nepohnula, podložka se shrnuje, použiji ji asi jinde. Připojení do zásuvky musím řešit prodlužkou. Řešení AKU by bylo ideální, ale to asi neexistuje, nejsem odborník.
Mám výrobek krátce. Používám jej sama. Montáž mi provedl známý ( Ing Elektro), naštěstí má dobrý odhad, na přepravu z jeho domu , do mého si zavolal pomocníka, ta kolečka mne zaskočila.
Spokojenost.Tichý.Pohodlný
nosnost
sice Bluetooth, ale jde připojit pouza jednimá aplikace, na které nejdou pustit klasické mapy :(
zklamání
Tichý. Zatím vše funkční.
Nemá držák na lahev.
Robusný
Veľmi tichý, takmer nehlučný
Jednoduché ovládanie
Spústa programov na cvičenie
Veľká spokojnosť, používa celá rodina
Tichý chod, mohu šlapat v noci. Šlape se dobře i na boso.
Sezení pohodlné není, největší možný odpor je možné silově hravě překonat. Na kole to dá zabrat rozhodně víc. Také si jen těžko rozložím noviny.
Klasické kolo se tímto přístrojem nedá nahradit. Ale je možné na něm déle šlapat, protože se musí.
Dá se protáhnout noha na druhou stranu bez velkého zvedání.Po operaci kolene to je důležité.
Skladný, možnost propojení s aplikacemi, používá ho manžel
Zatím žádné nenašel
Prostě výborný stroj na cvičení
Pohodlný, tichý, vše si lehce nastavím.
Tichý chod, aplikace iconsole
Programy na displeji paráda. Tichý chod ,příjemný
posed,stabilní. DOPORUCUJI.
Cesky výrobek a program iconsole není v češtině.
ZKLAMANI.
Dobrý až na programy na Google že nejsou v češtině.
odpovídá našim požadavkům, dobře nastupují i menší postavy
velmi tichý
denně