Recenze Insportline Incondi T70i II

Insportline Incondi T70i II je moderní, skvěle vybavený běžecký pás na domácí použití. Výkonný motor o síle 3 HP dokáže skvěle rozpohybovat prostornou běžeckou plochu až do 20 km/h. I při této rychlosti se na páse díky kvalitnímu odpružení běží pohodlně. Programové vybavení obsahuje 24 přednastavených programů rozdělených dle zátěže, HRC program pro automatickou zátěž dle tepové frekvence a…

Registrovaný uživatel13. února 2024

Chybí odkládací prostor na ovladač. Měření tepu na rukojeti zcela nevyhovující. Začíná vždy na 80, postupně plynule stoupá a než se ukáže skutečná tepová frekvence, trvá to neskutečně dlouho v řádu minut. Pokud se na chvíli přeruší kontakt s rukojetí, vše začíná znovu od 80. Škoda.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2023

Potřebovali jsme na zimu vyřešit udržení kondice. Tento běhací pás splňuje všechny naše požadavky. Skvělé je připojení do aplikace, která Vám výsledky odešle do telefonu a můžete sledovat svoje statistiky. Líbí se mi vyřešení bezpečností pojistky proti pádu. Velký displej, mnoho tréninků již je přednastavených. Praktický je taky držák na mobil, nebo tablet a také držáček na lahev.

Vhodné pro domácí použití, dá se složit - postavit a tím nezabírá tolik místa.

Registrovaný uživatel9. července 2023

Tento pás máme měsíc a velká spokojenost. Je v celku tichý.

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

tichý malý profi

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Poměru cena/výkon, tichý a má jednoduché ovládání. Výhoda je napojení na Wi-Fi. Dostatečně velká plocha na běh. Funkce pauza.

Ne úplně výkonné reproduktory. Zatím nic neobjeveno.

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel10. září 2022

-Rychlost až 20km/h -Tichý chod -Zatím jsem nezaznamenal žádné vibrace pri vysokých rychlostech, jako u předchozího pásu jiné značky. -Dostatečná programová výbava -Šiřka běžecké plochy je optimální -Cena stroje klesla ze 40ti tisíc na přibližně odpovídající hodnotu kvality a výbavy stroje

-Trefil jsem kus s vadným jedním závitem jednoho sloupku, držící ovládací panel, (nelze zašroubovat šroub, žvejklý však není) -Mírné oděrky plastu na ovládacím panelu -Tak stručný manuál rovná se žádný manuál -Nutnost dát před dotykový display nějakou folii, protože reaguje na stříkající pot, ale to jsem čekal. -Když už to ma bluetooth, tak bych čekal, že se tam dají připojit bezdrátová sluchátka. -Pustím-li nějaký automatický program, který si nastavím třeba na 60 minut, tak musim čekat asi do třech minut, než se plynule přejde ze zahřívací faze cvičení do fáze hlavní. (pomalá a nudná zahřívací fáze)

Stroj vypadá dobře a běhá se na něm taktéž.Pár much, které by nekomu (včetně mě) mohly trochu vadit.Na hodnocení kvality je moc brzo.

Registrovaný uživatel31. července 2022

Tichý chod, jednoduchá obsluha, možnost chůze, splňuje vše co jsem očekávala.

Registrovaný uživatel9. července 2022

Výborný relax

Je fakt těžký na přenášení…

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

při chůzi až 2 hodiny v kuse, tichý, lehce ovladatelný, dobře se skládá a při rozložení sám sjede až dolů, dobré aplikace, kde si můžu pustit film Netflix, písničky, You tube, FB. Používáme skoro každý den.

Registrovaný uživatel24. března 2022

Naprosto super. Rychle sestaveni, přehledné nastaveni funkci, vše funguje, jak ma. Jsme nadšení a pak funguje skvěle.

Registrovaný uživatel11. března 2022

Super pro začátečníka ale i pro pokročilého běžce. Zatím používáme 2 měsíce a jsme moc spokojeni.

Zatím jsme žádné neobjevili

Registrovaný uživatel9. března 2022

ovládáni v angličtině

Zatím používám jen krátce. Překvapil mne příjemně vzhled stroje, i když jsem si ho předtím prohlédl na prodejně. S pozorovacím úhlem obrazovky při mé výšce 180 to není tak špatné. Trochu krkolomná mi připadá změna uživatele pásu, kdy je nutné se přihlásit přes aplikaci v telefonu. Možná to jde i jinak ale to jsem zatím nezjistil. Co se týče obrazovky využívám ji vesměs na ovládání stroje. Všechny zábavné aplikace mám v mobilu nebo tabletu. Jedou i na pásu ale reakce jsou trochu pomalejší.(Spotify atd.) S pásem je dodáván hrudní pás na HRC, nejde ale u něj vyměnit baterie. Předpoklad chodu jsem někde četl 3 roky. Je třeba ho taky při začátku běhu trochu navlhčit ze stran snímačů , aby se začal načítat tep. Pořizoval jsem si ho na zlepšení fyzické kondice a na to mi podle všeho zatím stačí cca 9km/h běh na různé vzdálenosti které jsou i přednastaveny.

Registrovaný uživatel3. března 2022

Nenáročný na složení. Návod v češtině. Stroj dobře ovladatelný, manuál přehledný. Tichý stroj, který nabízí plno funkcí na zdraví a formování tělo. Koupi nelituji. Vybrala jsem si z více nabídky, ale tento mě zaujal na prodejně.

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Když si člověk stáhne aplikaci Fitshow a nahraje si třeba do tabletu Natural Scenery, tak při pocitu běhu krajinou hezky ubíhá čas a kilmetry nabíhají. Navíc je k dispozici spousta možností nastavení obtížnosti, vzdálenosti, typy tréninků atd atd. Zatím velká spokojenost

Trochu chybí větráček...

Registrovaný uživatel31. prosince 2021

Jednoduchá montáž, zatím bezproblémový, tichý chod. Při rozbalení jsem zjistil poškození plast. krytu motoru, reklamace vyřízena během 3 dnů. Výborná komunikace s pracovníky insportline.

Nepřesný manuál, zejména pro připojení mobilu k přístroji (FitShow). Pokud chcete vložit foto, nastudujte čínské znaky.USB port není v manuálu označen, po připojení flash disku nelze přehrát mp3 soubory.Pro použití hrudního pásu (snímání pulsu) chybí návod.

I přes výše zmíněné výhrady, které nejsou pro chod pásu zásadní, bych určitě doporučil nákup u firmy Insportline pro jejich profesionální přístup.

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Objevují se hlučné rázy při běhu, přesto že je na podložce

Jinak funguje jak má

Registrovaný uživatel12. září 2021

Perfektní stroj za super peníz. Tichý chod, žadné bouchání o podlahu při béhu jak u konkurence, kdy není potřeba ani podložka.Super!

Registrovaný uživatel2. července 2021

Splnil naše představy. Snadno ovladatelný. Tichý.

Registrovaný uživatel1. července 2021

Pevná konstrukce, lehce sestavitelný, jednoduché ovládání, záruka 10 let na servis.

Můžu jen doporučit, splňuje vše co jsem potřeboval a chtěl.

Registrovaný uživatel30. června 2021

Tichy, funguje, solidni dilenske zpracovani.

Madla prilis velka, nejdou poradne chytit a moc nizko (asi stavene na asiaty) Snimac tepu uplne nepouzitelny, je mimo madla a tak dlouhe ruce nemam Software integrovaneho tabletu na mizerne urovni Mobilni apka uplne k nicemu

V zasade ok, ale znovu bych si to nekoupil