Výborný stroj

Výborný stroj
Robustní a stabilní běžecký pás
Velká plocha pro našlapování
Tichý a spolehlivý chod
Při běhu do kopce je pás velmi stabilní, nekýve se
Jednoduchý, srozumitelný displej, který se snadno ovládá
Hezký, jednoduchý, moderní design
Nemá tlačítko pauzy
Nemá větráky
Ačkoliv má pás funkci USB, tak jej nejde přes USB propojit s telefonem a nabíjet jej nebo pouštět hudbu z telefonu. Jedinou možností je použít USB s hudebními soubory
Připojení na klasická sluchátka je už trochu pasé. Připojit sluchátka přes bluetooth nejde
Pás má reproduktory, které však i při nepoužívání pásu neustále vydávají tiché pískání
Pás skvěle splňuje to, co jsem očekávala. Šlo mi především o běh samotný či o chůzi do kopce. Pás je stabilní a vzbuzuje pocit spolehlivosti i při vyšší rychlosti a vysokém náklonu. Navíc velmi široká běžící plocha poskytuje při běhu velký komfort.
Pokud někdo hledá funkční vychytávky, tak ty tady nejsou. Za mně je to však jen dobře, neboť se aspoň nemá co rozbít.
Co musím vyzdvihnout je naprosto úžasná montáž a servis. Pás je velmi těžký, nicméně pánové z insportlinu se s tím při vynášení a montáži skvěle vypořádali, navíc u toho byli velmi milí, vstřícní a příjemní. Vše vysvětlili a ukázali. Za to tedy 1*
Jedná se o kvalitní stroj, něco mezi domácím běhacím pásem a profi fitnes.
Snadné až intuitivní ovládání, perfektní funkčnost, volba programů i sklonu běhací plochy, zatím ovládáme i bez přečtení návodu , vše super.
Skvělý pas