Vynikající na rehabilitaci kolene
Cena

Vynikající na rehabilitaci kolene
Cena
Dobrý rotoped pro domácí cvičení naprosto dostačující.
tichý rotoped, nerušíme sousedy. Při srovnání výkon x cena je ideální
Vše funguje tak jak má. Nemám žádné přiomínky.
Splňuje to co bylo očekáváno
cenová dostupnost, snadná montáž, dostatečný výběr programů, pohodlné sezení
prozatím nevím
doporučuji pro seniory
Splnuje mé požadavky na zlepsení kondice,bohatá výbava,plno funkcí spokojenost,používám rotoped každý den
Jde o slušný produkt za dobrou cenu
Dobře nastavitelný, tichý chod,OK
Držák na tablet. Pohodlné sedlo, dá se šlapat s rovnými zády.
Mě osobně úplně nevyhovuje, že v programech se nastaví cíl a ujeté km/čas a spálené kalorie se odečítají. Je to ale drobnost.
Můžu doporučit je to výborný společník k televizi
Tichý, chod
tichý, spousta programů, snadné přesunutí na jiné místo
elektronika
Podle návodu nebyl problém rychle sestavit. Rotoped používám denně. Maximální spokojenost. Měřím 182 cm a hodnotím velice kladně možnost snadného nastavení výšky a vzdálenosti sedadla. Ovládací panel přehledný a snadno pochopitelný i pro začátečníka.
Žádný minus jsem za měsíc používání neobjevila.
Za mě super v porovnání cena a kvalita.
Přednastavené zátěžové programy, orientační měření tělesného tuku, měření tepové frekvence, možnost nastavování různých úrovní. Nástavec na nápoj a držák na mobil či tablet. Rotoped je tichý.
Bohužel má extrémně nepohodlné sedátko. Rotoped používá několik členů rodiny a ani po měsíci pravidelného používání jsme si na sedátko ještě nezvykli :(