Veslovací trenažér Recenze inSPORTline Air Master

Recenze inSPORTline Air Master

Veslovací trenažer inSPORTline Air Master je profesionální zařízení pro kardio trénink, posílení a procvičení celého těla. Jeho robustní konstrukce o hmotnosti 50 kg poskytuje nosnost až 150 kg při nepřetržité zátěži. Brzdný systém na bázi vzduchu a magnetu poskytuje nejen tichý a bezproblémový chod, ale zároveň i razantně snižuje potřebu údržby. Součástí konstrukce jsou transportní kolečka…

Registrovaný uživatel4. října 2023

Velice dobry stroj

I pres dotazeni sedatko stale nejde pevne uchytit a pri pohybu “boucha”.

Registrovaný uživatel11. srpna 2023

Muj druhy veslovaci trenazer, zatim jsem velice spokojen.

Po mesici pouzivani si muj zadek stale nemuze zvyknout na tvrdost sedatka.

Vyrobek mohu vrele doporucit,mel jsem jiny stroj za 13 tis. korun a s timto se neda srovnavat.

Registrovaný uživatel6. července 2023

pro domácí využití splňuje to, co jsem od něj očekával

ještě jsem je nezjistil

Registrovaný uživatel7. května 2020

Snadna montaz Robustni konstrukce Intuitivni SW Dobry display Skladny na svislo Snadna zmena zateze

Sedatko ma spatny tvar, zadni hrana brání v záklonu a tlačí. Snaha o komfort se nepotkala s ergonomií. Popruhy na nohy se povolují (snadno se daji vymenit za lepsi) Odpor v zahájení záběru se mirne lisi zaber od zaberu (Mozna to tak ma byt, ale jinde jsem se s tim nesetkal)

Kdyby tam bylo rovne sedatko dal bych asi 5 hvezdicek. Jinak jsem spokojen. Je to stabilni a neco to vydrzi.