Sporák Recenze Indesit IS5G8MHJ/E

Recenze Indesit IS5G8MHJ/E

Samostatně stojící sporák Indesit IS5G8MHJ/E je proveden v podařeném retro stylu, který podtrhuje propracovaná rukojeť trouby a ovládací voliče ve zlaté barvě. Spotřebič je zařazen do energetické třídy A a nabízí 57 litrů vnitřního prostoru. Díky přítomnosti čtyř hořáků s různými výkony snadno připravíte několik lahodných pokrmů pro celou rodinu. Hořáky jsou chráněny praktickou ochrannou…

Registrovaný uživatel29. října 2022

produkt jsme si vybrali kvůli retro vzhledu, šířce 50 cm a tmavé barvě. je to jediný model, který je u nás k dipozici. zatím jsme spokojení

zatím jsem žádné nenašli

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Krásný design, hodiny, časovač ...

Registrovaný uživatel8. května 2022

Je prostě super

Zápory jsem zatím nenašla

Registrovaný uživatel28. března 2022

zatím se na něm vaří dobře, materiál vpořádku

Registrovaný uživatel28. února 2022

Za mně dobrý

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

super provedení

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

Klasický kombinovaný sporák s jednoduchým ovládáním. Na troubu si zatím zvykám.

Díky sváru těsnění v horní části dvířek trouby uniká během pečení hodně páry přes ciferník hodin a celá vrchní čelní část sporáku je orosená. Také mi nevyhovuje rozmístění hořáků. Knoflíky jsou plastové. Trouba mělká. Kontrolka pečení trouby je velice nevzhledná (výrazné modré světlo se nehodí k retro designu)-

Oproti předchozímu sporáku, kde mi bohužel po 16 letech poctivé služby odešlo topné těleso, jsem zklamaná. Příště už zase jedině Mora.

Registrovaný uživatel10. října 2021

Ještě nedodáno

Varianta bílý
Registrovaný uživatel5. října 2021

kombinovaný sporák velmi pěkně vypadá má spoustu výkonu varné mžížky jsou pevné , stabílní za mně jednička jsem spokojená.

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Hezký vzhled

Zápasím se zapalováním plotýnek to je katastrofa Pečení horkovzduchem je dobrý, ale bez trvá dlouho

čekala jsem daleko lepší sporák

Varianta bílý