IP kamera Recenze Immax 07701L

Recenze Immax 07701L

Chytrá vnitřní bezpečnostní kamera s detekcí pohybu, která disponuje otočným mechanismem pro monitorování v zorném úhlu 360°. Snímač nabízí rozlišení 2 Mpx a je schopný snímat video v rozlišení 1920 x 1080 při 25 fps. Pro případ zhoršených světelných podmínek je přítomen IR přísvit do vzdálenosti až 5 m. Součástí kamery je integrovaný reproduktor a mikrofon, který umožní kvalitní oboustrannou…

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

nefunguje dle návodu, nelze spárovat se sw, mrzí mne marných 120min mého času a to jsem studoval návod ve všech jazycích, jinak zřejmě bezva produkt se vším co jsem potřeboval pořešit, bez díků jsem dnes vrátil

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Malé, lehke

Nemá přenos zvuku a docela dost se zahřívá.

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Ještě jsem kameru úplně nevyzkoušela, ale zdá se být v pořádku.

Nepříliš jasný návod k použití.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

bn

bb

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Já jsem naprosto spokojený, slouží tak jak má.

Registrovaný uživatel10. října 2022

Nešlo připojit k telefonu.

Registrovaný uživatel24. září 2022

Český a jednoduchý manuál v dodání s kamerou. Lehkost ovládání. Kvalitní obraz. Možnost ukládání na paměťovou kartu. Upozornění na spotřebu dat, když nejste přihlášeni k WiFi.

Maličká časová prodleva. Ukládání na cloud který se musí platit. Asi mohla být i na výběr černá barva kamery. Při zapnutí soukromí, vy nevidíte co se v místnosti děje, ale kamera snímá dál.

Až na maličkosti, je kamera super za super peníze. Určitě doporučuji

Registrovaný uživatel1. září 2022

snadno zprovoznitelná kamerka

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Výborná kvalita obrazu i zvuku. Snadná montáž.