Recenze illy Iperespresso Classico 18 ks

Recenze illy Iperespresso Classico 18 ks

Jste milovníkem kávy a chcete si ji vychutnat v pohodlí domova? Pak vás zaujmou kávové kapsle illy Classico, které vám pomohou připravit kávu dle vaší chuti. Espresso příchuť si zamilují ti, kteří si svou kávu rádi vypijí za pochodu a nechtějí ztrácet čas. Kávová zrna 100% arabica se postarají o jedinečný požitek z pití kávy. V balení naleznete 18 kapslí.

pavlina.prokopova21. listopadu 2025

Chuťově vyvážená káva.

v.hejtmankova17. listopadu 2025

Výborná chuť kávy.

marad4922. dubna 2025

Tento produkt používám denně je vynikající Rychlost spolehlivost výborná káva

Velice chutná káva

zemanl27. května 2024

Doporučuji, výborné espresso hlubokého tónu

Registrovaný uživatel10. října 2023

Blbě jsem identifikovala obrázek. Náplně jsou mi nanic. Nemám na ně přístroj. Proto jsem včera objednala správné. Používám přístroj na Nespreso. Hihihihi Ps. manžel tu jednu dávku rozřezal, vyklepal a pije jako turka. To jen pro zasmání.

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

výborná káva

Registrovaný uživatel22. února 2022

Vice než 10 let používaná chuťové příjemná

Nejsou známé.

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Moc dobrá káva!

Dříve bylo balení lepší , 21 porcí kávy !Teď 18 a skoro stejnu cena jako za 21 kusů. To je spíše otázka pro společnost. Nechat 21 kusů v dóze a navýšit cenu. Ne naopak ubírat a zdražovat. Dělají to i jine firmy , čokolády, sušenky, atd. sníží garmy a cena stejná nebo o něco vyšší. Lidi na to špatně reaguji. Já jsem pro držet si pořád stejnou kvalitu , velikost nebo gramy a vzhled produktu. Cena se přirozeně zvišuje podle situace na trhu.

Registrovaný uživatel9. prosince 2021

Výborná káva