Rostlinný olej Recenze IL Casolare extra panenský olivový olej 1l

Recenze IL Casolare extra panenský olivový olej 1l

Extra panenský olivový olej nefiltrovaný, lisovaný za studena, přivážíme přímo od našeho dodavatele z Itálie. Na rozdíl od extra panenského filtrovaného olivového oleje má vyšší podíl výživných látek z obsažných zbytků oliv po lisování. Je vhodný na přípravu celé řady italských jídel, teplých i studených zeleninových salátů, na sýry a zvýrazní chuť grilovaného masa. Jedná se o olej, který byl…

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Používám ho již dlouho,jsem s ním spokojená.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2020

Perféto

Registrovaný uživatel7. listopadu 2020

Nejlepší olivový olej, který jsem kdy vyzkoušela. Jídla na něm připravená jsou skvělé chuti. Snese i vyšší teplotu přípravy, třeba při smažení masa na pánvi, nepřepaluje se (při slušném zacházení). :-) Rozhodně stojí za ty peníze.

Vynikající olivový olej. Chutná báječně, zatím neznám lepší. S kvalitou běžně prodávaných olivových olejů v supermarketech se dá srovnat asi jako Formule 1 s tříkolkou. Cena za takovou kvalitu je výhodná.

Registrovaný uživatel2. ledna 2018

Za mě výborný.