Přírodní produkt Recenze Ihrlich Kräuter Švédské byliny Maria Treben Bitterer 90,2 g

Recenze Ihrlich Kräuter Švédské byliny Maria Treben Bitterer 90,2 g

Směs švédských bylin, které lze užívat zevně nebo potíráním formou obkladů. Směsí naplníte dvoulitrovou láhev, zalijete 1,5 litrem 38% až 40% žitné nebo ovocné pálenky. Dáte za okno (na teplé slunné místo) stát na 14 dní a denně protřepete. Poté směs slijete do menší láhve na používání.

Registrovaný uživatel26. května 2023

Kapky od Maria Treben jsem poprvé vyzkoušela před 30 lety . Tenkrát jsem měla těžkou chřipku a přes tablety a injekce se můj stav nelepšil.Tehdy můj muž koupil v knihkupectví kniny od M.Treben ,1a2 díl a dokonce v jedné drogerii se dala sehnat250 ml.original švédské kapky.Knihy přečetla kapky vyzkoušela a od té doby já a moje děti kapky používáme.

Zápory žádné nám pomáhají

Já je beru denně před jídlem a děti když mají potíže.,1 lžičku do čaje nebo vody.

Registrovaný uživatel9. května 2023

Přijatelná cena, rychlé dodání zboží

Registrovaný uživatel3. února 2023

Stará nej receptura. Doufejme, že to tak i zůstane. Dokonalá směs , stará více než 100let.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

tyto bylinky jsou úžasné a opravdu jsou na spoustu neduh

za málo peněz, hodně muziky

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

Kvalita,výhodná cena