opravdu funguje, pejskovi se stolice upraví tak, že nesáňkuje a není potřeba návštěva veterináře kvůli na ošetření análních žlázek
ze svých zkušeností mohu jen doporučit

ze svých zkušeností mohu jen doporučit
Opravdu funguje! Po 14 dnech pejsek přestal "sáňkovat". Než jsme objevili tento produkt, chodili jsme 2 x do měsíce na mačkání análních žláz. Sypký prášek je bez zápachu, sypeme ho pejskovi na jídlo a bez problémů ho užívá. Na našeho 12 kg pejska nám balení vystačilo 1 rok. Nyní máme již druhé balení.
Pomáhá psím mazlíčkům, dříve odskoušeno.
Vysoká cena
Velké balení, dobrá cena.
Používáme vždy s nějakou odmlkou pravidelně
Oběma fenkám jdou lépe čistit análky
Spokojenost!
Zkusili jsme a jsme spokojeni, kupujeme pravidelně, když dojde, uděláme pauzu a časem nás análky zase přimějí koupit další balení :)
Mladý pes měl problémy s nevyprazdňováním análních žlázek. Jiným uživatelem tohoto produktu nám byl doporučen. Dalším řešením je operace, do které zatím jít nechceme. Opakované čištění ho stále více stresovalo, proto jsem hledala způsob, jak mu pomoci. Tohle je pro nás skvělé řešení, i za cenu vyšší částky. Lépe nám funguje prášek než ty bonbony. Přišlo mi, že se při nich okusuje, při užívání prášku tolik nereaguje kousáním do svého těla.
Vysoká cena, jinak jsme s výrobkem spokojeni.
Opravdu funguje!
Příště koupím větší balení.