Kosmetika pro psa Recenze ICF Industria Chimica Fine Clorexyderm Spot Gel 100 ml

Recenze ICF Industria Chimica Fine Clorexyderm Spot Gel 100 ml

Antiseptický čistící gel s vysokou koncentrací chlorhexidinu pomáhá proti kvasinkové infekci Malassezia Pachydermatis již po 10-15 minutách. Speciální receptura zajišťuje, že gel proniká srstí a vytváří na pokožce trvalou ochrannou vrstvu, která zabraňuje, aby se kontaminované šupinky dostaly do styku s vlastní pokožkou a přitom nebránily přirozené regeneraci kůže.

jitka.cepelak4. října 2024

Nic moc

Barvu srst psa modře

Nic moc

m.sebikova28. prosince 2023

Rychlý viditelný účinek Během několika málo dní ustoupily projevy kožního zánětu Stačilo doporučených 10 dní použití a pes nemá žádné výrazné potíže

Já i moje bassetka jseme velmi spokojené!

Registrovaný uživatel30. srpna 2023

Na opakované kvasinky nejen v tlapkách způsobené alergiemi jediné co zabírá bez další nutné léčby antibiotiky a kortikoidy. Konzistence gelu- snadná a přesná aplikace na postižená místa

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Pomohl na olizování tlapek vlivem kvasinek!

Registrovaný uživatel7. září 2022

Pomáhá při alergiich na trávu i roztoče

Doporučuji pro pejsky s červeným meziprstim, co trpí na kvasinky, alergie na trávu i roztoče.

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

S užíváním jsem spokojena infekce na kůži psa mizí ale nedá se užívat dlouhodobě tak 14 dnů pak pauza nasadit něco jiného a střídat

Registrovaný uživatel2. března 2022

působí na kočičí akné

Registrovaný uživatel7. února 2022

ideální na okamžité ošetření více postižené oblasti. psa nenutilo po ošetření olizovat, velmi rychlý účinek - okamžitá úleva svědění - přestal si místa kousat a do několika dnů úplné vymizení problému.

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Aplikovali jsme to asi pětkrát, akné mizí.

Doporučujeme.

Registrovaný uživatel13. října 2021

Pomáhá v léčbě kočičího akné.

Doporučuji, velmi dobrý preparát.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

pomohl na kvasinky na ťapkách