Krmivo pro psa Recenze Ibero Natural Medium Junior iberské prase/jehněčí

Recenze Ibero Natural Medium Junior iberské prase/jehněčí

Ibero Natural Medium Junior iberské prase/jehněčí je kompletní krmivo určené pro štěňata středních plemen. Toto krmivo je vhodné pro štěňata od dvou měsíců do jednoho roku věku. Hlavním zdrojem bílkovin je dehydrované maso z iberských polodivokých prasat a jehněčí maso, což zajišťuje vysoký obsah kvalitního masa. Pro 12 kg pytel krmiva se spotřebuje více než 18 kg čerstvého masa.

dvoracekmartin30. září 2025

Štěněti chutná

Budu pokračovat

Standa Vojtěch14. dubna 2025

Velikost granulí je pro naše štěně hladkosrstého retrívra vyhovující. Stolice po granulích je pevná a vypadá to, že dostatečné množství tráví. Srst je pěkně lesklá a celkově naše fenka vypadá zdravě a má dostatek energie.

pankovanik22. února 2025

Chutná

tomas.rygl26. ledna 2025

Doporučujeme

Registrovaný uživatel9. listopadu 2024

Vybrali jsme Ibero na doporučení poté, co nám pes stávkoval se svým krmením. Překvapilo mě, jak maličké granulky to jsou. Každopádně to očividně není na škodu. Líbí se mi i samotný pytel na zip.

Jsme spokojení. A dokud bude i pes, tak nemáme důvod měnit.

kveta.ba11. října 2024

psovi chutná

Registrovaný uživatel7. října 2024

Chutná

babickaaa200821. září 2024

Kvalitní doporučuji

katkabenes12318. května 2024

Krmivem krmíme všech 9 psů krásné prospívají granule jsou menší nejsou tak tvrdé a krásně voní nikdy se mi nestalo že by po krmivu pes průjmoval či byl nafouklý a to i po drastickém přechodu z jiného krmiva ze dne na den

Krmivo je pouze v 12kg balení 15kg se nedělá a ty tři kg granulí mi do konce měsíce většinou chybí

Krmivo je kvalitní a všem doporučuji

d.kaniokova27. dubna 2024

Řekla bych že tyhle granule jsou velmi vynikající chutnají všem našim psům.Vrele doporučuji

Registrovaný uživatel2. října 2023

super krmivo pro štěňata

Registrovaný uživatel22. září 2023

Velmi chutná.

Trošku dražší.

Registrovaný uživatel19. srpna 2023

Štěňátko už od chovatelky bylo krmení Ibero junior , jen jsem pokračovala Myslím , že mu sedí , je veselý, hravý , krásně roste, bobek dobré konzistence , krmivo nenadýmá ...

Budu krmit Ibero i na dále

Registrovaný uživatel4. května 2023

Kvalitní, chutné, příznivá cena