Gramofon Recenze Hyundai RTC 182  SU RIP

Recenze Hyundai RTC 182 SU RIP

Krásná mikrověž s gramofonem v retro designu 90. let Hyundai vás přenese o pár let zpátky. Pozor, platí to pouze o vzhledu, tomuto kousku totiž nechybí moderní audio technologie. Navíc ani velice vkusný vzhled samotného systému v kovovém a dřevěném provedení není těžké si zamilovat.

Registrovaný uživatel2. prosince 2025

nemáchybu tento Mikrosystém

bez problému tento Mkrosystém vše funkční

Michal Sojka11. ledna 2025

nenašel jsem nic

Provedení katastrofa. Koupil jsem protože sem chtěl druhý gramofon do druhé místnosti jedno vím určitě přehrávat desky sice jdou ale poslouchat se to nedá zvuk je příšerný. Přenoska má neměřitelné hodnoty na přítlak prostě šunt. Jediné na co je to dobré tak je tak možná radio.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

Je to přesně to co jsem hledal do jídelny. Jednoduché až moc , prostě Digi retro

Dálkově to nezapnes a ruční zapínání je na posuvnou páčku, kterou musíš držet v úhlu jinak nezapnes. Na ovladači není hlasitost a možná by mělo být ovládání basů

Václav Vysušil31. března 2022

Dobrý zvuk Jednoduché ovládání Hezky vypadá Dálkový ovladač

Titěrná a viklající se posuvná tlačítka Po třech letech používání se rozpadla přenoska gramofonu a přestalo fungovat CD, z přístroje se tak stalo poněkud přerostlé rádio s USB

Vypadá pěkně, ale kvalita zpracování je slabá. Pokud jste skromní, kupte si klidně něco dvakrát levnějšího. Pokud chcete, aby to pěkně hrálo a drželo to pohromadě, připlaťte si naopak alespoň ještě jednou tolik.

Registrovaný uživatel27. března 2022

Zvuk (kmitočtový rozsah, basy) mechanika, to nemá na trhu co dělat...

Vráceno

Stanislav Keč31. ledna 2022

Mám ho již asi 20 let. Nemá chybu.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Hraje perfektně za ty penize je fajn

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

jednoduché ovládání

Registrovaný uživatel10. října 2021

Vhodná velikost. Slušný poslech.

Za dobrou cenu slušná kvalita a množství funkcí.

Registrovaný uživatel16. prosince 2020

Výborná kvalita, čistý zvuk za přijatelnou cenu. Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel20. srpna 2019

Kupoval jsem hlavně kvůli bílým doplňkám na rádiu, vydají dobře v interiéru. Jinak rádio funguje dobře, nebyl s ním žádný problém.