Recenze Hyundai MPC 501 FM 8GB

Zřízení disponuje kapacitou 8 GB a lze jej rozšířit pomocí SD karty. podporuje formáty JPG, MP3, WMA, AMV. Potěší rádiem a diktafonem. Zpestřete si volné chvíle při poslechu vaší oblíbené hudby nebo pozorování zábavných videí na MP4 přehrávači MPC 501 FM od společnosti Hyundai.

tondakubove3. května 2026

Hraje výborně!:) Baterie mi vydrží dlouho Zvuk je výborný,klasika! Koupil jsem si k tomu 16GB microsd kartu tak mám 24gb!

TM28. listopadu 2024

Hyundai MPC 501 FM 8GB 1. Z SD karty ve vloženém číslovaném pořadí se nezobrazují a nepřehrává složky a položky. 2. Chaotický promíchané zobrazuji a přehrává. 3. Rádio šumí špatně chytá signál. TENTO VÝROBEK NEDOPORUČUJÍ.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

jednoduchost obsluhy

Registrovaný uživatel15. prosince 2021

možnost rozšíření o sd kartu

možná, složitější (zdlouhavé) nastavování časovače