Spacák Recenze Husky Outdoor Ladies Majesty zelený 200 cm

Recenze Husky Outdoor Ladies Majesty zelený 200 cm

Spací pytel Husky Outdoor Ladies Majesty je určen právě pro všechny cestovatelky a outdoorové nadšenkyně. Anatomicky i tvarem splňuje bez kompromisů speciální požadavky konstituce ženské postavy. Tento model je vyroben z kvalitních materiálů, které zaručí dostatečný teplotní komfort od jarního až po podzimní období. Jeho součástí je navíc zateplovací vak na nohy, což mnohé z vás v chladnějším…

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

Dostatočne teplý,priestorny.Dá sa spojiť s iným spacákom s výroby Husky.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

nesplňuje tepelnou izolaci, vyloženě letní spacák

Registrovaný uživatel9. září 2022

Po rozbalení jednomu hned upadlo poutko a u druhého se po prvním přesnání odthrhaly poutka na připojení vnitřní vložky. V obalu označeném jako Levý byl pravý spacák a bohužel mi to 4camping neuznal jako reklamaci, že to prý není něco, co by mohli ovlivnit. Takže teď máme 2 nepropojitelné spacáky namísto spojeného spacáku pro 2 :-( ZKLAMÁNÍ veliké, už nekoupím a na 4camping už také nebude nakupovat.

Kupuvali jsme 2 spacáky. Jeden byl orientací OK druhý bohužel ne, oba měly drobné chyby.

Registrovaný uživatel5. září 2022

Možnost rozšíření. Zip oboustranný. Extra zateplení na nohy, lze použít i jako polštářek. Barva i pro kluka. Lehký. Malý objem ve sbaleném stavu.

Zvenku bych pod hlavu našila jednu vrstvu šusťáku jako kapsu se zapínáním na suchý zip, kam by se event.mohla vložit zateplovací vložka na nohy ve funkci polštářku, když je teplo a nepotřebuju zahřát nohy. Ale to není vyslovený zápor, spíše možnost vylepšení.

Spokojenost. Pohodlí a teplo za příznivou cenu.

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Spací pytel jsem si vybrala z důvodu působení na dětském táboře. Spací pytel je lehký, ale hřejivý a lehce pratelný. Zatím jsem byla pouze na jednom táboře, ale těším se s ním na další.

Nedostatky jsem nezjistila.

Doporučuji, budete spokojeni.

Registrovaný uživatel3. června 2022

Rozšiřitelný spacák, zip nalevo podle přání

Svrchní vrstva se mi zdá jemná.

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Dodatečné, vyjímatelné zateplení v oblasti chodidel.

O maličko vyšší "šustivost".

Registrovaný uživatel7. února 2022

Je široky ,prostorný a plus mám velkou rezervu kdybych přibrala.

Vak na nohy není jako na obrázku. Nevadí mi to, hlavní že tam je .

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

- kvalitný materiál - možnosť spojiť s druhým spacákom - plus vak na nohy - priestranný - celková spokojnosť so značkou Husky