Spacák Recenze Husky Junior Army -10 °C khaki 190 cm

Recenze Husky Junior Army -10 °C khaki 190 cm

Spací pytel Husky Junior Army -10 °C je ideálním parťákem pro starší děti ať už na dětské tábory, vodácké výpravy či kempování. Především chlapci jistě ocení maskáčové provedení, ale také nízkou hmotnost a rozumné rozměry sbaleného spacího pytle. Tento model je dostatečně tepelně komfortní a odolný, aby ho nezaskočily ani přízemní mrazíky nebo nepřízeň počasí. Spací pytel je vybaven systémem…

luciebrt23. listopadu 2025

Pěkný, vkusný

Nehřeje dle očekávání, synovi v něm byla zima- oproti teplotnímu komfortu, který je na spacáku udáván..

petrhabesst1. března 2024

Je skladný ,není velký ,na výšku 170 cm akorát ,lehký a teplý .Spal sem v něm venku jen pod tropikem v -7 stupních pod nulou a zima mě nebyla .Vřele doporučuji nevelkým lidem ,ahoj tremp Petr z Písku .

žádné zápory mě nenapadají .

Shrnutí je jednoduché .Jsem velmi spokojen .ahoj a ještě jednou tento spacák doporučuji .Málem bych zapomněl , výborná cena .

Tvrdik Petr27. prosince 2023

kvalita za dobrou cenu

Registrovaný uživatel25. července 2022

vnucka si ho chvali.super

spice,nema chybu

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

Je to nesporná výhoda, pravnoučata si to užijí, jezdí s rodiči na vodu.

Registrovaný uživatel20. července 2019

pohodlný, teplý