Recenze Husky Devon -5 °C oranžový 220 cm

Komfortní péřový spací pytel Devon -5 °C je pro vás ideální volbou, pokud patříte k milovníkům cestování na lehko. Tenhle spacák je lehký, skladný a skvěle využitelný pro baťůžkáře, cyklisty a milovníky treků a dalších outdoorových aktivit v jarním a letním období, kteří chtějí nocovat v teple a pohodlí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Spacák Husky Devon -5 °C je chválený za nízkou hmotnost, malý objem při sbalení a kvalitní zpracování. Někteří uživatelé však upozorňují, že teplotní údaje nemusí odpovídat reálnému komfortu, zejména při nižších teplotách. Pro běžné použití v mírnějších podmínkách se jeví jako vhodný, ale pro extrémní podmínky je třeba zvážit jeho limity.

• Lehký
  • Sbalitelný do malého objemu
  • Pěkné provedení
  • Kvalitní zpracování
  • Dobrý poměr cena - výkon
  • Teplotní údaje u spacáku nemusí odpovídat reálnému komfortu
  • Kompresní obal má předimenzované popruhy a přezky

ji.kucerova16. dubna 2025

Velmi lehký, sbalí se do malého rozměru. Zatím nevyzkoušený.

milos.koci27. listopadu 2024

nízká hmotnost malé rozměry při sbalení

muhlirova12624. října 2024

Je opravdu skladný, lehký a ještě mi v něm nebyla zima (zkoušeno max. v 7°C).

ca13600010. října 2024

Pěkné provedení

Zklamání ...nejsem zimomřivý, ale údaje o teplotě neodpovídají..o komfortu v 7 stupních nelze mluvit...snad jedině náležitě oblečen. Kompresní obal má tak předimenzované popruhy a přezky na kompresy, že váží "stejně" jako celý spacák

Registrovaný uživatel21. září 2024

Lehký, malý objem při sbalení, teplý Splňuje moje požadavky, skvělý poměr cena - výkon

Dopručuji

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

Zatím není vyzkoušen, ale spacák vypadá velmi pěkně, kvalitní zpracování, super cena a řekla bych, že i teplotní údaje u spacáku budou sedět.

solar.ludek9. ledna 2024

zatím jsem ho vyzkoušel jen doma, do přírody se chystám až na jaře. Zatím ale dobrý :-)

Registrovaný uživatel21. července 2023

Lehký, sbalitelný

Registrovaný uživatel28. června 2023

lehký, sbalitelný i do malého batůžku spal jsem zatím jen 2x v 10 stupních a pohoda (věřím, že by mohl dát i 5stupňů)

je nový, tak zatím bez záporů :-)

za tyhle peníze mám super malý spacák, který mi ušetří spoustu místa a ještě zahřeje