Recenze Hurom H 310 A

Odšťavňovač Hurom H 310 A je pomalý odšťavňovač, který využívá vertikální hřídel pro efektivní zpracování ovoce a zeleniny. Tento typ odšťavňovače je vhodný pro ty, kteří hledají maximální výtěžnost a zachování zdraví prospěšných látek, enzymů a vitamínů. Nádoba na šťávu má objem 1 litr, což umožňuje připravit větší množství šťávy najednou. Odpadní nádoba na dužinu má objem 0,22 litru, což je…

luccys4. května 2026

je rychlý, tichý, malý a snadno přenosný, lehce se rozebere a vyčistí

chtěla jsem kompaktní a výkonný a tento to určitě splňuje, s žádným ovocem zatím neměl problém, rychle se vyčistí a jsem s ním moc spokojená

Varianta Lavender
Registrovaný uživatel30. března 2026

Výtěžnost vylisované šťávy. Kvalita provedení a jednoduchost. Tichost přístroje při lisování šťávy.

Oproti předchozímu odstředivému odšťavňovači, který jsem měl je nesrovnatelná výhoda.

Registrovaný uživatel21. února 2026

zatím dobře

včera dorazil a proběhlo jen jedno odšťavnění

Registrovaný uživatel31. října 2025

Odšťavnovač jsem zkoušela u kamarádky a moc se mi zalíbi, proto jsem si ho koupila. Odšťavní i tvrdou zeleninu - mrkev, celer. Oproti jiným odšťavnovačům nezabere tolik místa.