Recenze Huawei Band 4 Pro

Sporttracker s barevným displejem, který pokrývá 2,5D plovoucí sklo pro snadné čtení. Systém sledování srdeční aktivity Huawei TruSeen 3.5 poskytuje pomocí infračerveného záření, podporovaného umělou inteligencí, přesné údaje o srdeční frekvenci. Monitorovací nástroje vyvinuté prostřednictvím hluboké spolupráce s centrem CDB společnosti Harvard Medical School pomohou identifikovat a napravit…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Huawei Band 4 Pro má výhody v logickém ovládání, rychlém zachycení GPS signálu a dlouhé výdrži baterie. Recenze však upozorňují na nepřesné měření kroků, nespolehlivé měření spánku a problémy s propojením s aplikací. Pro uživatele, kteří hledají základní funkce za dostupnou cenu, může být náramek vhodný, ale pro pokročilejší sledování aktivit je lepší zvážit alternativy.

• Logické ovládání
  • GPS často celkem rychle zachytí signál
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Dobrá viditelnost na slunci
  • Pasuje i na menší ruku
  • Nepřesné měření počtu kroků
  • Nespolehlivé měření spánku
  • Horší aplikace ve srovnání s konkurencí
  • Problémy s propojením s aplikací v mobilu
  • Rozbalený produkt při doručení

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Chytrý náramek Huawei Band 4 s přívlastkem Pro přináší podporu GPS, kompaktní rozměry a množství sportovních funkcí. Jaké jsou mé zkušenosti z jeho několikatýdenního testování vám rád prozradím v této recenzi.

Více na Mobilenet

vodotěsnost do 5 ATM

kvalitní zpracování

velké množství sportovních režimů

intuitivní systém

kvalitní displej s jemným rozlišením

velké množství ciferníků

aktivovaná GPS drasticky snižuje výdrž

chybí měření okysličení krve

nízká přesnost GPS

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

Koupil jsem náramek a už byl rozbalený,což mě trošku rozhodilo. Náramek nasadil na ruku,naistaloval do mobilu aplikaci a hle,na hodinkách nefungoval krokoměr,tak že nic nefungovalo. Náramek jsem byl reklamovat a byl mi asi po šesti dnes napsán mejl,že faktůra nesouvisí s hodinkami,že mám doložit jinou faktůru,což jsem se naštval a volal na prodejnu. S výsledkem,že to nějak pořeší. Zatím mi nepřišla odpověď na reklamaci. Ale už vím,že si u nich nic nekoupím.

Nedoporučuji prodejnu,měl jsem s nini i problém,když jsem zakoupil elektrický zubní kartáček,volal jsem,že se mohu dostavit,že ho mají na skladě.Já přijel a ejhle,na skladě nebyl,tak jsem projel 40 km a zboží jsem neměl.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Nejdou nám propojit s aplikací v mobilu. Je to beznadějné. Takže současně jsou hodinky úplně na nic.

Varianta Cinnabar Red
Registrovaný uživatel24. srpna 2021

dlouhá výdrž baterie pasuje i na menší ruku - větší dítě dobrá viditelnost na slunci témata na obrazovku

horší aplikace proti Garmin, ale to je za jinou cenu - zaznamená pohub, ale nejsou propracované treninky a podobně. Menší motivace k pohybu

s GPS a výdrží baterie super poměr cena výkon

Registrovaný uživatel24. července 2021

Jsou super

Varianta Cinnabar Red
Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Logické ovládání, GPS často celkem rychle zachytí signál

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Pokud ho nemáte opravdu hodně zapnutý, tak vůbec neměri na pr. Spánek. Je to pouze krokoměr s hodinkami.

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Pekny disajn

Spatne ukazuji pocet kroku merila jsem zaroven s jinými hodinkami a rozdil byl i 2000 kroku