Pěkně voní a pomáhá. Docela velká lahvička. Hlava nesvědí, je bez chemie.
Nezjistil sem.
Super, znova sem si ho objednal.

Hristina šampon proti lupům je podle většiny recenzí účinný v boji proti lupům a zklidnění pokožky hlavy, přičemž využívá přírodní složení. Někteří uživatelé však uvádějí, že jim šampon nepomohl nebo způsoboval alergické reakce. Pro ty, kteří hledají přírodní alternativu, může být vhodnou volbou.
Pěkně voní a pomáhá. Docela velká lahvička. Hlava nesvědí, je bez chemie.
Nezjistil sem.
Super, znova sem si ho objednal.
Lupy zmizely hned po druhém mytí, nesvědí hlava déle než u běžných šamponů,
příjemný, synovi sedí na pokožku s lupy
Nepomohl, zhoršení.
Vrátili jsme se k původní značce proti lupům
Nepomohl
Vhodný pro citlivou pokožku, pomáhá
Krásně pění. Hlava zatím nesvědí. Přírodní složení.
Zlepsrni kvality vladu
Žádné lupy
Mohl by být šampón husci
Miluju ho
- funguje
- 100% přírodní
pokožka již nesvedi, lupy postupně mizí, vlasy hezky voní a jsou vyzivene bez zatezkani
Umyla jsem si s timto samponem 2x hlavu a uz je videt zlepseni pokozky hlavy.
Moc doporucuji!
Velmi příjemný, použila jsem ho zatím 2x a lupů je méně. Uvidíme po dalších použitích.
Šampon byl zakoupen pro dceru a ta je velice spokojená.
Voní
Je přírodní
Lupy vymizely
Dobrý přírodní šampon za přijatelnou cenu.
Svědí a štípe mě po něm hlava, nejspíše budu na nějakou složku alergická, ale bohužel ho dále nemůžu používat. Používá ho tedy můj manžel. Jemu nevadí
krásná vůně a opravdu splňuje co slibuje, zatím jediný šampon co mi na tenhle problém pomohl, navíc přijatelná cena a díky němu už nemám pocit kousání a svědění pokožky v hlavě, opravdu doporučuju
Krásně voní,vlasy jsou po něm měkké, poddajné, jsem spokojená, určitě opět koupím
nenápadná vůn, myje a odmašťuje vlasy
proti lupům mi vůvbec nepomohl