Tělové mléko Recenze Hristina Přírodní tělové mléko čokoládové sušenky 250 ml

Recenze Hristina Přírodní tělové mléko čokoládové sušenky 250 ml

Přírodní tělové mléko s čokoládovou vůní hydratuje a zklidňuje pokožku, je potom měkká, hladká, pružn, s jemnou sladkou a svůdnou vůní čokoládových sušenek. Bohaté na výživné kakaové máslo (přírodní ochranný faktor proti slunečnímu záření), kakaový prášek (účinek matná pleť), uklidňující heřmánek, kombinace výživných a hydratačních olejů, jako mandlový, sezamový, olivový olej a bambucké máslo,…

Registrovaný uživatel20. září 2022

Strašně moc sladké

Registrovaný uživatel11. března 2022

Krásná vůně, neni mastný ale přitom pěkně hydratuje suchou pokožku, dobře se rozstírá a pěkně se vstřebává, už nebudu používat jiné :)

Registrovaný uživatel17. října 2021

voním jako čokoládová sušenka :-))))

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Tělové mléko splňuje mé očekávání. Voní krásně, vskutku jako čokoládové sušenky. Líbí se mi, že vůně je jemná, nikoliv pronikavá a "umělá". Krém krásně vsakuje do pokožky. Je radost jej používat. Osobně si jej nemohu vynachválit. Upřímně by se mi líbil také balzám na rty v této vůni. :)

Není nic, co by se mi na produktu nelíbilo.

Tělový krém jemně, ale velmi krásně voní po sušenkách, má současně jemnou konzistenci, která příjemně absorbuje do pokožky.

Registrovaný uživatel16. února 2021

Kupuji pravidelně, vynikající vstřebatelnost a nemastí, krom aroma po čokoládě (ale voní pěkně) mám dobrý pocit ze složení.