Ručně vyráběný český výrobek bez obsahu konzervantů. Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest.
Ručně vyráběný český výrobek bez obsahu konzervantů. Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření v celém světě.
Tento nádherně sytý a kořeněný rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám do svačinky promáznout křupavou houstičku atd. Kečup není zahušťovaný škroby a jinými zahušťovadly, je přirozeně bezlepkový. Je to ručně a šetrně vyráběný kečup v Čechách, bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy a GMO.