Recenze Housefit Tiro 100

Recenze Housefit Tiro 100

Ergometr Housefit Tiro 100 je vybaven elektronickou regulací zátěže s možností programování. Umožňuje bezdrátové propojení s tabletem, který lze zacvaknout přímo na počítač stroje a využívat aplikaci pro Android či Apple. Ergometr Housefit Tiro 100 z nové řady Housefit pro rok 2017, je vybaven elektronickou regulací zátěže s možností programování. Umožňuje bezdrátové propojení s tabletem, který…
Porovnat ceny 9 990 Kč

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Stabilní stroj s přehledným displejem

Dobrá koupě,nelituji

Registrovaný uživatel8. března 2023

produkt jsem vyzkoušel pouze krátkou dobu, nemohu oběktivně hodnotit

Registrovaný uživatel22. května 2022

Dobrý rotoped. Krásně se na něm cvičí. Velmi pohodlné sedlo. Reklamace u zákazníka. Není třeba stroj nikam posílat.

Při dodání vydával hlasitý zvuk. Jednalo se o problém krytu. Technik kryt zbrousil a vše funguje jak má.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Dobré preference,líbil se mi i vzhledově. Dobré nastavení jak na postavu , tak nastavení zátěže, přehledný a jednoduchý displej. Denně cca. 2 hodiny.

Očekávání nesplnil v hlučnosti, občas se ozívá od šlapek všelijaké vrzání a klepání. Jinak jsem s ním spokojen.

Registrovaný uživatel10. února 2020

velice tichý, bytelný, vhodný i pro vyšší postavy

plně vyhovuje