Běžecký pás Recenze Housefit Tempo 10

Recenze Housefit Tempo 10

Běžecký pás HouseFit Tempo 10 je základním modelem značky HouseFit s vynikajícím poměrem ceny a užitných vlastností. Pás je určen pro domácí kondiční využití začátečníků, díky menším rozměrům a modernímu designu se hodí do každého bytu. Trenažér nabízí běžeckou plochu s rozměry 40 x 110 cm a manuálně regulovatelný sklon ve 3 pozicích a rychlost do 12 km/h. Ovládání trenažéru HouseFit Tempo 10 je…

artep2339. března 2024

celkem tichý a užívám si ho obden, jsem ráda

nešli mi zašroubouvat šrouby, je to celé hozené na jednu stranu, ale využívám i bez toho.

Registrovaný uživatel22. února 2023

Jsem běžec začátečník, takže já jsem spokojená.. má to spoustu programů, které jsem ještě nevyzkousela.. našla jsem jeden vyhovující a ten jedu.. - lze složit, tudíž nezabere tolik místa

Zatím jsem nenašla

Registrovaný uživatel4. února 2023

Líbil se nám tento model

Po zapojení a spuštění pásu vydává nadměrný hluk od motoru. Jak kdyby byl motor přidřený. Pas je extrémně hlasitý, jak kdyby jel motor v autě bez oleje. Vada byla zjištěna ihned po prvním zapnutí. Jedná se zřejmě o vadu z výroby

Nedoporučuji a vracime

Registrovaný uživatel30. ledna 2023

Vhodný pro domácí udržování kondice. Tichý chod,skladnost,jednoduchá obsluha. Vhodný pro každodenní používání.

Registrovaný uživatel26. května 2022

Zatím super

Registrovaný uživatel13. června 2021

Super vec na doma. Využívá celá rodina.

Super, spokojenost.

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

Zboží není dostupný. Žádné mi nepřišlo.

Registrovaný uživatel12. března 2021

Tichý, cenově přijatelné

Registrovaný uživatel27. února 2021

Škoda že počítač je programován tak, že čas po sec. ukazuje ušlou, uběhnutou vzdálenost v násobcích 0,1 km, výborné by bylo 0,01, opak by bylo OK, př. čas 4:12, vzdálenost 320 m, 330 m, atd a ne 300 nebo 400 m, potom super

Registrovaný uživatel1. února 2021

vyhovující za rozumnou cenu, pro celou rodinu, využíváme téměř denně