Stabilní přehledné intuitivní ovládání
Příliš péruje
Doporučuji!
P.S.: koupil jsem 90

Housefit Spiro 80 iRun je pro domácí použití stabilní a výkonný běžecký pás s intuitivním ovládáním. Někteří uživatelé však zmiňují konstrukční nedostatky, jako je zbytečná hmotnost komponentů a třepení okrajů pásu. Pro běžné domácí cvičení je vhodný, ale před nákupem zvažte, zda pro vás nejsou omezení v nastavení rychlosti a propojení s aplikací zásadní.
Stabilní přehledné intuitivní ovládání
Příliš péruje
Doporučuji!
P.S.: koupil jsem 90
Kvalitní provedení na domácí cvičení.
Problémy propojení s aplikací.
Slabší reproduktor a vetrácek.
Tichý a cenově dostupný
Víc možností na přímou volbu rychlosti. např. 5 a potom až 8
Denně
Dostatečně robustní konstrukce.
Možnost chůze i běhu.
Nepoužívám příliš dlouho, přesto mohu doporučit
maximální spokojenost, ideální pro domácí využití
pro domácí využití profi stroj, můžu jenom doporučit. Výborná zkušenost s reklamací, při přepravě vzniklo poškození, po zavolání vše vyřešeno, poškozený díl přijeli vyměnit. Vše bez problémů, super komunikace.
můžu jenom doporučit
v celku snadná montáž
snadné ovládání
vysoký výkon
nic co by mi nedal stejný pás o 10 000 levnější, vše je to jen marketingový tah prodejců. Hmotnost je nahnána na takových místech kde není potřeba, jedna stojka co drží display váží asi 20kg například a jsou tam dvě :-D , udrželo by to tak tunu.
pás se hned po několika hodinách po krajích třepí
předražený výrobek co bych kamarádům nedoporučil
když bych kupoval znovu koupil bych od konkurence levnější