Sluchátka Recenze Honor Choice Earbuds X

Recenze Honor Choice Earbuds X

Bezdrátová sluchátka Honor Choice Earbuds X nabízejí až 28hodinové přehrávání s nabíjecím pouzdrem. Disponuji také redukcí hluku. Sluchátka zaujmou svým minimalistickým designem a kompaktním provedením. Váží pouhých 4,3 gramu a díky ergonomickému tvarování s 13° zakřivením pro přirozené uchycení, poskytují pohodlné nošení po celý den.

Registrovaný uživatel7. února 2023

skvěle sedí v uchu a nevypadávají výdrž baterie cena

Skvělá volba pro všechny, kterým vadí v uších špunty. Tato pecková sluchátka sedí v uchu naprosto skvěle, pohodlná, nevypadávají. Dlouhá výdrž na jedno nabití. Dotekové ovládání. Zvuk je úměrný ceně, neurazí, nenadchne. Max. hlasitost je dostačující i pro cestování busem/vlakem. Celkově skvělá volba.

Varianta bílá
Registrovaný uživatel6. února 2023

- dobry pomer cena/vykon - dobry dosah

- zridka lehka ztrata spojeni na 1s - asi interference s dalsimi zarizenimi - headset/mikrofon rezim na PC mel velmi spatny zvuk - asi spatne ovladace, na mobilu neni problem s handsfree

- vydrz cca dva pracovni dny, pouzdro nabijim kazde dva dny - za tu cenu velmi dobra TWS sluchatka

Varianta bílá
Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Poměr cena/kvalita. Na sluchátka za pár korun výborný zvuk, snadné párování, dlouhá výdrž baterie. Telefonování bezproblémové, čisté. Při běhání nevypadávají z uší, ale to je asi individuální.

S černou barvou jsem to podcenil. V přítmí je těžko hledám. Doporučuji bílou variantu.

Super kauf...

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Nejlepší sluchátka v této cenové kategorii, krásný zvuk, příjemné zpracování, dlouhý výdrž

Super sluchátka, která nemají v této cenové kategorii konkurenci. Mají několik základních i mírně lepších funkcí jako je herní režim atd... Jsou schopny ale konkurovat sluchátkům do 2000,-.

Registrovaný uživatel25. října 2022

Perfektně sedí v uších, velmi dobrý zvuk, pěkná krabička

Určitě doporučuji,za mě palec nahoru

Registrovaný uživatel29. července 2022

Skvělý zvuk, dobře drží v uších, krátké nožičky. Poměr cena/výkon top.

Hůře se vytahují z pouzdra, ale to je maličkost, sluchátka mám kvůli poslouchání hudby.

Nejlepší sluchátka poměr cena/výkon.