Spokojný

Spokojný
Sluchátka jsou velmi praktická na nošení.
Skvělá výdrž.
Kvalita, cena
Dlouhá výdrž baterie
Super zvuk
Díky vyměnitelným nástavcům dobře drží v uších a netlačí
Magnet na sepnutí sluchátek
Po oznámení Low battery, zbývá tak max 5 minut poslechu. Takže pokud ikona baterie sluchátek ukazuje cca 50% - nabít.
I když nejsem příznivcem "peckových" sluchátek do uší, tyhle mne příjemně překvapily.
Na poslech hudby ujdou.
Koupil jsem je hlavně na telefonování. Jenže když někomu volám, tak si stěžuje že se slyší. Pro telefonování tedy nepoužitelné. Měl jsem před tím MEIZU EP51, ale ty už se nevyrábí. Také je hůře rozumět hlasu při telefonování.
Šíleně kradky dosah! I když to mám v kapse tak to pořád vypadává!!
Kdyby to šlo vrátit tak nevaham !!!
Z Číny za půlku ceny a funguje skvěle !!
Dobrý zvuk, dlouhá výdrž na baterii.
Dobře drží v uších a poslech je parádní :-D
Při telefonování je dobře slyšet, bohužel ale i všechno s okolí :-)
Produkt lze použít např. při rekreačním běhu. Sluchátka se z uší při běhu neuvolňují.
1. Nevýhodou sluchátek tohoto designu je, že je nezbytné zprovoznit nejprve bluetooth na přehrávači za účelem spárování se sluchátky a pak pustit hudbu na přehrávači, což není tak rychlé jako při použití sluchátek s kabely.
2 .Nevýhoda sluchátek tohoto designu je rovněž skutečnost, že silnějšího mrazu je drobíček komplikovaná instalace sluchátek např. pod kuklou.
Dle mého názoru produkt je vhodný např. pro běh v podzimním, létním a jarním období a za mírné zimy.
Nedokáži zhodnotit životnost baterie těchto sluchátek, avšak bude-li cirka 2 roky tak budu spokojen.
Dobře drží v uších a poslech je parádní :-D
Při telefonování je dobře slyšet, bohužel ale i všechno s okolí :-)
Drží v uších, výdrž baterie, solidní přednes v ramciw sportovních aktivit
V poměru cena výkon výborné
+ Magnet,
+ qualita zvuku