Dětská vědecká sada Recenze Hm Studio Pavouk na slanou vodu

Recenze Hm Studio Pavouk na slanou vodu

Ekologické hračky se začínají vyrábět více a více. Děti se díky nim učí o životním prostředí a náhradních zdrojích energie. Pokud byste rádi takovou hračku pořídili i vašemu dítěti, zvolte například tohoto pavouka, který nepotřebuje baterie, ale je poháněn pouze slanou vodou. Nejprve pavouka podle návodu složíte, a pak stačí otevřít kryt na jeho zadečku a kápnout do něj vodu se solí.

Registrovaný uživatel25. ledna 2023

Byli jsme všichni nemile překvapení, že pavouk přišel jako "skládačka". Po pracnějším složení, pavouk nefungoval Druhého pavouka, kupovala jsem vnoučátkům dva, jsme už neměli ani chuť skládat.

Příště si už u Vás nebudu nic kupovat!!!

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Nevím dala jsem vnukovi

Registrovaný uživatel27. listopadu 2022

Je to pro šikovné ruce, náročné skládání

Registrovaný uživatel20. března 2022

Hezky vypadá.

Složitá montáž. Občas leze a občas stávkuje.

Dárek tak na jedno odpoledne.

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Zatím se mi to nepovedlo rozchodit. Vypadá to, že se převod neotočí přes osazení noh. Takže to budu muset rozebrat a doladit, možná dobrousit konce noh v převodovém kolečku, aby šlo kolečkem lehce otočit.

Silvie Black27. prosince 2021

Super stavebnice, není potřeba baterie

bohužel jen párkrát zacukal nožičkama a konec

Přehledný návod, postavené za 30 minut. Po prvním vyzkoušení ale bohužel jen párkrát zacukal nožkama a konec.

Registrovaný uživatel1. prosince 2020

je to zajímavá hračka, zatím zabalená pod stromeček