Recenze Hisense HS2100

Soundbar Hisense HS2100 je navržen tak, aby zlepšil váš zážitek z poslechu hudby, sledování filmů nebo hraní her. Tento model se vyznačuje minimalistickým designem v černém provedení, který snadno zapadne do jakéhokoliv interiéru. Jednou z jeho hlavních předností je celkový výkon RMS, který činí 240 W. To zajišťuje dostatečnou hlasitost a kvalitu zvuku pro různé typy obsahu.

krejcirpa9. června 2026

slusny zvuk

ianroll31. ledna 2026

Za tuto cenu velmi hutný a výrazný zvuk, který výrazně mění dojem ze sledování obsahu.

I přesto, že mám TV od stejného výrobce Hisense a soundbar jsem připojil přes rozhranní HDMI-ARC a postupoval podle návodu, subwoofer se nazapne sám při zapnutí TV. Sice mohu hlasitost ovládat dálkovým ovladačem TV, ale při každém zapnutí TV musí bezdrátový subwoofer zapínat zvlášť. Což trvá cca 10 vteřin, než nastartuje. Po vypnutí TV se za čas vypne sám. Soundbar (bez subwooferu) při zapnutí TV funguje. Zkoušel jsem všechno možné, včetně nastavování různých položek přímo v TV, ale nakonec to stejně vždy dopadlo stejně. Soundbar se také nevešel pod TV, musel jsem vyrobit nastavení pod nožky TV vysoké cca 2 cm.

Příště bych raději koupil něco, co nemá subwoofer spojený se soundbarem bezdrátově.

LUDĚK MATYÁŠ9. ledna 2025

Za ty peníze vynikající výkon a zvuk

jirka.cakl23. listopadu 2024

Dobrý zvuk, cena dobrá.